Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a passzívak és aktívak aránya?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a passzívak és aktívak aránya?

Figyelt kérdés
Tehát hány százalék aktív és hány a passzív szerinted a melegek közt? Te milyen vagy?
2024. aug. 1. 08:07
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
22%
Kevés az aktív. Ezt én heteroként is tudom.
2024. aug. 1. 08:39
 2/20 anonim ***** válasza:
92%

Uniból vannak a legtöbben, aktív-passzív szerintem ugyan annyian vannak.

Általában a 30+os lepukkant passzívak panaszkodnak hogy nincs aktív, én mindig találok bőven xd

2024. aug. 1. 09:04
 3/20 anonim ***** válasza:
58%

Uni-aktív vagyok. Szerintem Passzívból sokkal több van, vékony-sportos testalkattal 1-2 órán belül találok, ha akarok.

Amikor aktívat keresek az sokszor több idő még így is. Van hogy fél nap mire találok elfogadható aktív partnert.

2024. aug. 1. 09:25
 4/20 anonim ***** válasza:
54%
Passzív több van.
2024. aug. 1. 10:40
 5/20 anonim ***** válasza:
91%
Öreg dagadtak között is van aktív,persze ezek általában nősök.És fiatalokra vadásznak,de helyül persze nincs :)
2024. aug. 1. 11:11
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Mindíg le írom erre a kérdésre

Hogy felém több az aktív mint a passzív, és mindíg lepontoztok.

Oké BP. belvárosban több a passzív, főleg ha már 35is elmúltál szinte lehetetlen aktívat találni mert az ő korosztályukból az aktívak nősek.

2024. aug. 1. 12:39
 7/20 anonim ***** válasza:
83%
Aktív vagyok, ötvenes, nem belvárosi:) De alkalmi nem érdekel. Ja, még lepukkant sem vagyok.
2024. aug. 1. 12:42
 8/20 anonim ***** válasza:
58%
Engem már inkább az érdekelne, hogy az olyanok, mint a #2, ha egyszer neadjisten megesik velük, hogy elmúlnak 30, akkor is ilyen témát tolnak, vagy akkor at allnak a sötét oldalra, és nyavalyogni fognak? 🤔😂 Azt el kéne már felejteni, hogy úgy kezeljük a huszon éves kort, mint tehetség vagy adottság. Az egy állapot, nem az adott ember éri el munkával. Amúgy én 31 eves passzivkent 2 dolgot veszek észre: vagy a 20 eves koruliek irnak vagy a 40+, az en korosztalyom elkerul 🤔😂
2024. aug. 1. 12:48
 9/20 anonim ***** válasza:
65%
8-as, nem a korral van baj, hanem avval hogy nem törődnek magukkal az emberek, és bizonyos kor felett sokkal idősebbnek néznek már ki
2024. aug. 1. 14:19
 10/20 anonim ***** válasza:
57%
#9: ez se igaz szerintem, azt ne mond, hogy 30 utan csettintes szeruen eligenytelenedik az ember :D aki 30 feletti es igenytelen nagy esellyel 30 alatt is az volt. 🫴🏼
2024. aug. 1. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!