Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lábfétises fiúk! Nektek a lábméret is fontos szempont? Ugyanis én magam is lábfétises vagyok, ( egyebkent 49-es lábbal ) és nekem elèg lényeges, hogy mekkora a férfi lába! Minél nagyobb, pl 46-47, vagy mégnagyobb, annál jobb Más is van így ezzel?
Figyelt kérdés
júl. 30. 21:58
1/9 anonim válasza:
Nekem a méret nem annyira fontos, viszont száz lábfejből csak alig pár tetszik tapasztalatom alapján.
2/9 anonim válasza:
Nekem igen, és kifejezetten a nagy női lábak jönnek be.
3/9 anonim válasza:
Nekem össze vissza
Inkább mindig az jön be akivel egyutt vagyok vagy aki épen tetszik 😂
De a hosszu labujjakat díjazom
És amúgy inkabb a picibb lábakat választanam de ahhoz nem nagyon vannak hosszu ujjak
4/9 anonim válasza:
Nekem a legfontosabb egy lábfejen a formája, hogy ne legyen pufók, kövérkés. Számomra az vonzó, hogyha kicsit csontos és véreres és nem túl szőrös. Persze ha nagy méretű, az hab a tortán. Tudom, hogy hülye dolog, de a 49-es lábaidról anynira szívesen látnék fényképet.
5/9 anonim válasza:
Én nagyon nem szeretem az ilyen mamut lábakat. Inkább a kisebb formásakat bírom, de nagyon max 42-43. Az ilyen szőrös nagy medve talp az kifejezetten taszít annak ellenére hogy erős lábfétisem van.
6/9 anonim válasza:
Egyszer volt lábfétises fiúm, neki mondjuk nem számított a lábméret, viszont szerette ha szőrös. Egyébként 39-es a méretem.
7/9 anonim válasza:
Igazából nem fontos a méret, tényleg inkább a kinézete a lábfejnek, bár szeretem, ha nagy lába van valakinek (a 49-es kifejezetten izgató lehet🤔) de ha valakinek kisebb de szép lába van ugyanúgy tetszik és izgatna. Nekem átlagos 42-43-as lábam van
8/9 anonim válasza:
Szememelyszerint a kisebb, nem hosszú ujjú lábakat szeretem mert azok sztm csinosabbak egy sexy magassarkuban pl. A nagy női lábak számomra nem túl nőiesek. Ez valoszinuleg azért van igy nálam mert egyik legfontosabb szempont a női lábaknál, h magassarkú is párosuljon hozza. Még vonzóbbá teszi a nőt es kecsesebbé, ami izgató is számomra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!