Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiúk, kinek mi volt a legdurvá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, kinek mi volt a legdurvább bdsm élménye?

Figyelt kérdés

2024. júl. 29. 19:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Megkötött és amíg 3x nem élveztem el nem engedett el. Amúgy egy 22 éves kis Csontos kiscsávesz volt.
2024. aug. 1. 07:48
 12/13 anonim ***** válasza:
84%
Én évek óta péniszketrecet viselek, csak prosztata orgazmusom lehet, a lakásban mindig meztelenül kell hogy járjak. A popsimat mindig tisztán kell hogy tartsam. Gyakran kell análdugót viselnem pl ha az utcára megyek. Van egy speciális székem amelyikre egy dildó van szerelve legtöbbször étkezésnél ebben kell ülnöm.
2024. aug. 1. 14:45
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Megbeszéltük mi lesz. Miután megkötött kb mindent megtett velem amire nemet mondtam előtte. Ez Miskolcon volt. Egy pincébe. Nagyon sokáig nem mertem újra semmit csinálni. Nagy trauma volt. Ekkor 23 voltam. A csávó 27.
2024. aug. 5. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!