Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Más transzi/CD/sissy is így...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más transzi/CD/sissy is így érez? Másnak is hasonlón megy/ment keresztül?

Figyelt kérdés

Már egy ideje erős bennem a kíváncsiság, hogy lányként beöltözve, vagy lányosabb módon (crossdresser, sissy, femboy) éljem meg a vágyaimat. De egyszerűen nem megy, nem merek találkozni a való életben senkivel.

Jó igaz, az is nehezíti a helyzetet, hogy nem egyedül élek és nem tudok csak úgy vendégeket fogadni, főleg nem úgy, hogy beöltözök. Az utcára pedig biztos nem mernék így kimenni, vagy másnál átöltözni, mert nem érezném magam biztonságban.

A fő gond viszont, hogy nem tartom magam elég szép lánynak. Csináltam már képet magamról beöltözve, és egyszer igen rövid időre regisztráltam is Romeo-ra (arc nélkül, csak ruhában), kaptam jó pár megkeresést és dicséretet, de hiába kaptam bókokat akkor, nem tudom értékelni őket, mert ugye az csak kép, nem a valóság, nem helyettesít egy személyes találkozót. Szerintem nem elég csinos és lányos az arcom. Nem elég szép a bőröm. Sajnos nem vagyok természetesen szőrtelen, emiatt szőrtelenítenem kell (gyanta és borotva) magam. Oké, de sajnos utána sokszor kippattogok (combok), szóval nem olyan finom és bőröm, mint egy igazi lánynak. Az arcomon is van szőrzet persze, és kicsit az is átlátszik borotválkozás után is. Sminkelni pedig nem jól tudok, hogy esetleg elfedjem a hibáimat. Bár a hangom az az egy, ami elég lányos, és alkatilag sem vagyok férfias (alacsony és vékony vagyok), de összességében nem vagyok elégedett magammal beöltözve, vagyis nem tartom magam elég csinosnak és vállalhatónak. Így félek a személyes találkozóktól és a csalódástól, vagy hogy másnak csalódást okozok

Hozzám hasonló transzikat, crossdressereket keresnék, tippeknek és javaslatoknak örülnék. Köszönöm 🥺❤️

2024. júl. 29. 16:00
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
Èn szívesen megnèznèlek.bisex vagyok
2024. júl. 29. 16:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonlón mentem keresztül és csak annyit tudok mondani, hogy bátorság, egyszer vegyél magadon erőt és utána minden jön magától.

Én is pont így voltam, férfias alkat, egy kis felesleg és az arcom is férfias, és iszonyat szőrös vagyok. Rengeteg ruhát rendeltem a netről, a sminkelésbe is belejöttem de sose voltam elégedett.

Aztán egyszer rászántam a pénzt és rendeltem egy női maszkot (elég drága volt) és ebben már sokkal magabiztosabb voltam.

Szép, nőies de mégis visszafogott ruha (ha r . bancosan öltözöl, az sokkal feltűnőbb, ezért a ruhatáramnak ezt a részét sajnos sose tudom utcára felvenni) harisnya, magassarkú, és nagy napszemüveg, mert a női maszk nagyon szuper, de a szemeknél nagyon látszik ha az van rajtad, szóval a napszemüveg kötelező.

Így már csak a kezemet kellett szőrteleníteni, esetleg a lábamat, ha néha harisnya nélkül kimerészkedtem.

Nekem se jött be a borotva, otthoni gyanta úgyhogy inkább rendes gyantázásra járok, ez is egyfajta bátorságpróba volt nekem ami után már sokkal könnyebben ment minden. (Azóta egyébként már a teljes testemet gyantáztatom, és ilyenkor 1-másfé hétig tökéletes az összhatás, utána meg jön a régi megoldás, a hosszabb többet takaró ruhákkal.

De hamarosan befizetek egy lézeres szőrtelenítésre is.

A lényeg h így maszkban ki mertem járni utcára, egyre magabiztosabban és a szokásommá vált, volt hogy hetekig mindennap csak így mentem ki.

A változás akkor jött el amikor reggel már rutinszerűen öltöztem be, és volt hogy mikor szaladtam ajtót nyitni a futárnak hirtelen nem tudtam hogy most nőnek vagyok-e öltözve vagy nem.

És egy idő után elég magabiztos lettem hozzá hogy elhagyjam a maszkot és merjem felvállalni a saját arcomat (persze jó sok sminkben).

Itt egy fontos dolog, hogy meg kell tanulnod sminkelni, anélkül nem megy. Viszont profi sminkkel kb bármit elérhetsz, bármilyen férfias vonásod van, tudod ellensúlyozni. Én rengeteg youtube videót néztem mire belejöttem.

És nagyon ízlésesen kell tudni sminkelni hogy teljesen hétköznapi legyen az összhatás, akkor senkinek nem tűnik fel.

Ezután még jön az arc szörtelenítés, a lézeres megoldás itt is segíthet, de a gyanta is. Lényeg h a borotvát felejtsd el.

Az apróságokra nagyon kell figyelni, szőrzetek a nemkívánatos helyeken (orr, fül), kezek, körömápolás, körömlakkozás, stb.

Mikor már elégedett voltam az összhatással csak akkor mertem elmenni klubokba stb helyekre. Ott találkoztam srácokkal akiknek bejöttem mint csaj, onnantól nem volt megállás. Egyre több helyen mertem felvállalni, néhány közeli barátnak is coming outoltam.

Egyébként mikor nap mint nap nőnek voltam öltözve azt hittem mostmár így marad de idővel kicsit csökkent a lelkesedés és rájöttem mégicsak a crossdressing izgat, nem vagyok transz. Úgyhogy maradt az hogy hetente 1-2 napra beöltözök, egyébként nehéz lenne megmondani rólam (azért a szemöldököm meg a szőrtelenítés árulkodó).

2024. júl. 29. 16:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Annyi csunya transz no, crossdresser van van Magyarorszagon, es megis talalnak partnert. Te is fogsz.
2024. júl. 31. 12:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha az a fő gondod, hogy nem tartod magad elég nőiesnek, azon azért lehet segíteni.

Rengeteg tipp és trükk van, csak gyakorlás meg idő kérdése.

pl. milyen ruhákat szoktál felvenni?

sminkelni meg meg kell tanulni, és kész. de én kifejezetten szeretek sminkelni, ezt élvezem a cross-dressingben a legjobban.

borotválkozás kilőve, csak gyanta.

és használj jó sok alapozót, az elfedi a bőrhibákat és a borotválkozás nyomait is. egyébként van kifejezetten erre a célra készült alapozó, de az is elég, ha egy erős fedésű alapozót választasz.

ne félj attól h túl sok alapozót raksz fel, inkább gondolják azt hogy egy nő vagy aki túltolja az alaozót minthogy itt-ott látszódjon a borotválkozás nyoma.

öltözködés terén ami nekem bejött, az a fűző. szép nőies derekat csinál, és ha van némi felesleged, azon is segít. ezenkívül szép nőies tartásod lesz tőle! mindenképp ajánlom. persze a fűző hordás is némi kellemetlenséggel jár, dehát üdv a nők világában :)

2024. aug. 1. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!