Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rushtól nektek is volt már ilyen?
Figyelt kérdés
Rush használata után foleg ha picit tobbet szivok par oraval kesobb eros kohoges jon ram. Másnál is elofordult mar ilyen?2024. júl. 28. 14:14
2/9 anonim válasza:
Én nem emlékszem ilyenre, pedig régen csináltuk jópárszor.
Szerintem amúgy nem kéne szívni, mert nem sokkal jobb, mint a higító. Talán inkább a cannabis, annak kevesebb a káros hatása.
3/9 anonim válasza:
Szerintem a kannabiszt szívást a legtöbb meleg elutasítja.
4/9 anonim válasza:
Felnyomja a vérnyomásod + összhúzza az ereidet és a vér a seggedből a fejedbe száll.
Ha a hajszálerek elpattanak az agyadba azonnal meghalsz
5/9 anonim válasza:
Rush? Egy együttes zenéjétől miért jönne köhögés rám?
6/9 anonim válasza:
4es és ez vajon milyen gyakori? Mert sokan használják
7/9 anonim válasza:
6os
A szemed is tele van hajszálérrel.
Ha a szex nem az aktív önző kielégítéséről szólna nem kellene ilyenekt használni.
Ha bekennek és fokozatosan haladsz simán ki tudsz tágulni
8/9 anonim válasza:
Nekem volt olyan, h neha kozben kohogtem, de csak nagyon kicsit. Azon kivul semmi mas.
9/9 anonim válasza:
Nekem soha nincs köhögésem, pedig mikor öklöznek, használom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!