Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, akik a femininebb, kisfiús-cukifiúkat kedvelitek, mi az, ami már nektek is sok ezen a téren?
Figyelt kérdés
2024. júl. 27. 10:08
1/9 anonim válasza:
Egyiknél se éreztem semmit soknak
Én az ilyenekre gerjedek
2/9 anonim válasza:
Nincs olyan ami sok. A maszkulin férfiak egyáltalán nem érdekelnek.
3/9 anonim válasza:
Pelenka,gumibugyi.
Ezek minden szinten taszítanak engem.
4/9 anonim válasza:
Szerintem külön kéne választani a feminin és kisfiús dolgokat. A nőiesség nem kisgyerekes, ahogy egy felnőtt nő sem kisfiús és egy normális transz nő sem a kisgyerekességet akarja imitálni, hanem a felnőtt nőiességet.
Én ezért is nem értem, hogy hogyan lehet egy lapon említeni és a félpedo, efebofil fétisek hogyan váltak a meleg világban a nőiesség szinonimájává.
Aki kisfiúnak akar látszani az nem feminin és teljesen más fétist akar kielégíteni, mint aki tényleg nőies.
5/9 Kajak53 válasza:
Semmi ”túlzás” nem sok nekem. És is nagyon gerjedek a lányos fiúkra.
6/9 anonim válasza:
Én a feminim, nőies pasikat szeretem, de nem feltétlen kisfiúsokat.
7/9 anonim válasza:
Nekem a kisfiús (kölyökképű, nem magas termetű, vékony), de NEM FEMININ srácok az eseteim.
8/9 anonim válasza:
Nekem minél feminimebb a férfi vagy srác annál jobb, nincs felső határ.
9/9 anonim válasza:
Én is a minél femininebb srácokat szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!