Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főnökkel való szex kalandok, viszonyok?
Figyelt kérdés
Volt nektek ilyen, ha igen mik torténtek? Hogy kezdődött stb2024. júl. 22. 21:10
1/5 anonim válasza:
Vállalkozó vagyok és egy megrendelőmmel volt, aki végülis arra az időre főnököm amíg neki dolgozom. 55év körüli volt, elkezdtünk egyeztetni, pár alkalom után, amikor mentem hozzá, csak egy törölköző volt rátekerve, mondta, hogy most ért haza, mindjárt felöltözik. Mondtam, hogy jó, majd ledobta a törölközőt, álló farokkal szembefordult és megkérdezte, hogy vagy nem zavar, ha így maradok? Nem is tudtam megszólalni hirtelen, közelebb jött, a kezemet a farkára tette, leültetett a kanapéra és mondta, hogy nagyon szeretné, ha leszopnám. Pár perc után a számba élvezett.
2/5 anonim válasza:
Velem hónapok óta kacérkodott a főnököm aki egy 40éves jóképű igazi macsó pasi akiért döglöttek a nők!
Egy projekten dolgoztunk és megkért, hogy másnap 7helyett bemennék e fél 6ra
Persze bementem ahol szó nélkül nekem esett és hosszan lesmárolt!
Akkor ott leszoptuk egymást,majd másfél éven át a szeretője voltam
3/5 anonim válasza:
Konditerembe mentem dolgozni személyi edzőnek, és ott dugott meg a terem tulajdonosa az első munkanapomon zárás után. Apám korú bika férfi, egy pillanatra sem ellenkeztem, csak hagytam hogy megtörténjen és élvezzem.
4/5 anonim válasza:
Annyi a különbség csupán,hogy én vagyok a főnök.Csak bi vagy meleg srácokkal
dolgozok.
5/5 anonim válasza:
Szombat este flörtöltem egy pasival, hétfő reggel kiderült, hogy a főnököm.
Még aznap munka után megdugott az asztalon.
Eszemben sem volt ellenkezni.
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!