Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok szex előtt beöltözni csajnak? Paroka, magassarkú, harisnya, smink. Én ma már csak így tudok teljesen feloldódni és átszelleműlve csajjá és így szexelni. Ez normális?
Figyelt kérdés
2024. júl. 22. 19:09
2/11 anonim 

válasza:

Transzvesztitaként normális, nekem átlag melegként gyomorforgató. Soha nem öltöznék női ruhákba és nem is szexelnék ilyen férfival. De mint mindenki, te is meg fogod találni, aki rád izgul.
3/11 anonim 

válasza:

Egy aktív szerette volna ha beöltözöm. Harisnya meg tanga. Beszereztem mindent Ő meg eltűnt :(
4/11 anonim 

válasza:

Én nekem tetszene,ha így beöltözve szexelnél velem.
6/11 anonim 

válasza:

Számomra ez borzalmasan taszító dolog minden oldalról. Itt felül vannak reprezentálva azok, akiknek ez bejön, de annyira azért ez nem elterjedt dolog.
7/11 anonim 

válasza:

Minden normális, ami két ember között történik, kényszer nélkül mindkét fél gyönyörére.
8/11 anonim 

válasza:

Igen, én is szeretem. Nem parázz emiatt.
9/11 anonim 

válasza:

Igen, én is igy szoktam a szexhez előkészülni. És nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!