Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az hogy Szegeden a ligetben lehet ismerkedni este? Hallottam olyat hogy csak le kell ülni a padra és megeshet hogy szerencsém lesz :) Sőt este a ligetbe gondolom sok száj be van tömve nem?
Figyelt kérdés
júl. 10. 10:27
1/6 anonim válasza:
Hát figyelj barátom. Ez egy óriási baromság. Én biszex vagyok ráadásul tőzsgyökeres szegedi. De amit írsz nem csak hogy nem tapasztaltam, de még csak nem is hallottam róla. Lehet most lesz hozzászólás ami majd pont ellenkezőjét bizonygatja majd. 😀 De rád bízom mit hiszel el. 🤣
2/6 anonim válasza:
Egyeske ma este talán kimegy, várd a padon a tömést. :)
3/6 anonim válasza:
Leszbikus vagyok, születésem óta Szegeden élek, és még sosem hallottam ilyesmiről. Sőt, barátokkal mi is jártunk már kint nemegyszer a ligetben sötétedés után, de sosem voltunk szemtanúi semmi ilyesminek. A ligetben csak annyi volt pár éve, hogy két hajléktalan összebalhézott és az egyik kinyírta a másikat.
4/6 anonim válasza:
Újszegeden éltem jó pár évig,de sohasem szólítottak le a Ligetben.Mégcsak nem is láttam szexelő párokat.
5/6 anonim válasza:
Amikor Szegeden éltem, volt egy srác, aki a ligetben mindig ugyanazon a padon ült konkrét időben és a baráti körben nyílt titok volt, hogy oda lehet menni hozzá leszopni. Nem tudom, tartja-e még a szokását, már nem ott lakok.
6/6 anonim válasza:
Én se szoktam ilyet tapasztalni a Ligetben, de tény, hogy egy esetben sötétedés előtt kicsivel leszólított egy srác. Először csak követett, majd mellém érve megkérdezte, hogy van-e kedvem ismerkedni. Annyit mondtam, hogy "nincs", és rögtön sarkon fordult és eltűnt. Azóta már párszor eszembe jutott, hogy mi lett volna ha igent mondok. Lehet, hogy gazdagabb lennék egy szopásélménnyel. De ez a követősdi amit előadott egyáltalán nem volt bizalomgerjesztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!