Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kisfarkú aktívként is kellhete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisfarkú aktívként is kellhetek egy passzívnak?

Figyelt kérdés

Sokszor az jön le hogy a passzívok inkább a nagy méretet szeretik és ha valakinek kicsi szóba se állnak vele

Ez igaz?

2024. júl. 9. 20:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
Koromhoz képest passzívként viszonylag partnerem volt már, nyílván így különböző méretekkel is volt dolgom, voltam naggyal, kisebbel… Én ugyanúgy élvezem a kisebb méretet mint egy nagyot is, bár én faszimádó vagyok:D de a lényeg hogy pl az én esetemben egyáltalan nem baj sztem ha kicsi egy aktívnak
2024. júl. 9. 20:23
 2/14 anonim ***** válasza:
18%
Használj felcsatolható szerszámot.
2024. júl. 9. 20:53
 3/14 anonim ***** válasza:
12%
Kérdező korod?
2024. júl. 9. 20:54
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora a farkad?
2024. júl. 10. 06:47
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
13/3 méretű aktív vagyok. Tudom használni és ez a lényeg. Persze kell a jó előadásmód, egy ilyen mérettel, mint az enyém, hogy rávegyem a másik félt a szexre, de ez nálam ösztönösen jön, pedig amúgy nem nézek ki kifejezetten jól. Szóval ja, kisfarkú aktívként is van esély.
2024. júl. 10. 07:34
 6/14 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem is elég akkora.

De mi az előadás módod? ;)

Hány éves vagy?

2024. júl. 10. 08:48
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Passzív vagyok, ha tudod használni akkor nincs semmi baj:)
2024. júl. 10. 08:50
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Alig egy óràja az addig szimpatikus aktív kitalàlta és megírta hogy menjünk el a közeli bevàsàrlóközpont pelenkàzó mosdójàba dugni.

Én passzívként lassan csak arra vàgyok hogy ne ilyenek írjanak ràm. Nyílvàn a nagyobb jobb, de még a mikro is szexi tud lenni. Annyira nem fontos nekem. Csak legyen màr kultúràlt és igényes az aktív. Ne parkban, bokorban, autóban meg próbafülkében. Komolyan kivagyok màr az emberàllomànytól ami grinderen van.

2024. júl. 10. 12:43
 9/14 anonim ***** válasza:
80%
Nálam nincs esélyed, de van aki a koktél virslit szereti.
2024. júl. 10. 13:15
 10/14 anonim ***** válasza:
88%

Nyilván színvonal alatti emberekkel nem kell elmenni. El kell őket kerülni...

Ha kisfarkú az aktív? Hát istenem. Leszopni azt még le lehet rendesen. Sőt egy szűk seggű passzív még örül is neki.

Ne aggodj. Ha kisebb is az a f@sz, szopni még le lehet...

2024. júl. 10. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!