Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vannak a Magnum szaunába...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak a Magnum szaunába méretes szerszámú pasik? Láttatok már ilyen pasit? Körülbelül mekkora volt nekik?

Figyelt kérdés

2024. júl. 5. 04:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Planetromeon volt egy amerikei pasi aki Pesten élt. Utca10 volt a neve. 40 év körüli volt, magas, fura, de ott mindenki előtt jógázott :D Neki tényleg óriási farka volt. 22 tippre. Vaskos szőrös, tökéletes. Párszor leszoptam, életem legjobb élménye volt.
dec. 9. 11:58
 12/17 anonim ***** válasza:
44%

Egy alacsony fickon, 15 centis futyi is nagynak tunik :)

dec. 9. 17:15
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
1,5 hete voltam, nagyon jo farku pasik voltak
dec. 25. 15:36
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, vannak a Magnumban nagy farkúak, többé-kevésbé ugyanolyan arányban, mint bárhol máshol. Ha valakinek a Magnumhoz van kedve, nem teszi függővé a látogatását a farka típusától. Más kérdés, hogy hány éves és milyen kinézetű vagy milyen vonzó a hatalmas pénisz gazdája.
dec. 26. 07:49
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen vannak
jan. 17. 11:16
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Láttam kb 21 cm volt neki
jan. 17. 22:36
 17/17 youngboy26 ***** válasza:

Szoktak lenni, ritkán. Van idős 19-20 cm van nekik.

Külföldiek esetében is ritkán. Van roma srac, aki oda jár kreol 20 cm, de felelőtlen, óvszer nélküli na az nálam zéró tolerancia, akármilyen jó farka van!

Bp

febr. 2. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!