Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszem jobban a férfiaknak, mint a nőknek? (32/F)
Tényleg ennyire kevésbé válogatnak a meleg/biszexuális emberek?
Még egyszer Tinderen (nem Grinderen) kíváncsiságból láthatóvá tettem magam a férfiak számára is, Gold előfizetéssel. Ott nem kell rájelölni senkire, automatikusan mutatja, ki húzott jobbra.
Amíg összesen 1 db lájkot kaptam nőtől, addig vagy 30 db lájk jött férfiaktól. És úgy tűnik, az igényesebbje volt, nem ez a "mindegy csak lyuk legyen rajta" típus. SZFE-s táncművész, Corvinusos oktató, sok olyan férfi akik objektíven is jól néznek ki. Akkor annyira azért mégsem vagyok csúnya, nem?
(Ajánlatot ne küldjetek, nem fogok rá válaszolni.)
Valószínűleg átlagos vagy kicsit átlag feletti vagy és láthatóan igényes. Ez a nőknek manapság a levegő kategória,de férfiaknak már vonzó.
Testalkattól is függ,én magas és vékony vagyok,lányok rám se néznek,de srácokat ahogy látom sokkal jobban érdeklem
Dettó én is így tapasztalom, hogy a nők kb. lenéznek, míg a homo/biszex/ki-tudja-minek-vallja-magát férfiak meg állandóan nyomulnak.
Van abban valami, hogy a „más” gondolkodásúak kevésbé válogatnak.
Egy nő megnézi a fotót, elolvassa az adatlapod
A férfi mindegyiket jobbra húzza, gondolkodás nélkül Végig pörgeti. Utána nézi csak meg kivel lett párba.
Bocs, remélem nem törtél össze.
Mindezek után ha sikerül egy pasival találkozni és NEM csak 1menetre kellesz=az egyenlő a női jelöléseddel.
100 pasi bejelöl a tinderen de abból 1fővel ha tudsz találkozni az nagyon nagy szó.
99,9% nős, barátnője van, csak kalandot keres.
Kalandnál meg csak ürítés a lényeg.
5
Az a baj, hogy a legtöbb nő ebben nagyon homofób, nem szeretik, ha egy pasi biszex és volt már pasival
4es, én nem tudom te milyen meleg tinderező vagy vagy milyen meleg tinderezőkkel érintkeztél de a meleg férfiak sokkal sokkal válogatósabbak ennél. XD Aki valóban mindenkit félrehúz na azok a senkinek nem kell kategória. Azért húz mindenkit h végre 1 legyen.
Nem itt inkább arról lehet szó h a kérdezőnek férfias a kisugárzása. Az meg mindenkinek tetszik a tengernyi műmájer között.
Álom világban éltek átlag tinderes aki már rutinos nem az a keresem a nagy őt ami nem létezek, mindenkit jobbra húz.
Tudom itt a gyakorin sok a kezdő,Ezért ez meglepő de itt a városban ez így működik.
Attól hogy jobbra húzta nem biztos hogy szóba fog vele állni, így gyorsabb. Időt sporólnak vele.
Ezért van mikor itt írnak fiatalok hogy nem értik össze mecheltek és nem válaszol, nem ír.
Így érthető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!