Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mehetek strandra melegként a párommal?
Figyelt kérdés
Nem fognak beszólni mondjuk, ha bekenem naptejjel vagy egymás mellett fekszünk? Puszilkodni nem fogunk szerintem. A párom mindig akar, de mondom neki, hogy itt nem nagyon lehet. Hozzá van szokva Németországhoz. Amúgy a családdal megyünk, úgyhogy nem csak ketten leszünk.2024. jún. 22. 16:59
1/17 anonim válasza:
Szerintem nem lesz gond, hihetik akár öcsédnek/bátyádnak is. A család jelenléte miatt még a homofóbokban sem kelti fel a gyanút, hogy melegek lennétek.
2/17 anonim válasza:
Egy strand tele van gyerekekkel. Szóval nyilván ne.
4/17 A kérdező kommentje:
#4 Hogy érted, hogy ne buzuljak?
2024. jún. 22. 21:24
5/17 anonim válasza:
2# és amelyik gyerek meglát 1 meleg párt az rögtön bebuzul? Netalántán átoperáltatja magát a közeljövőben, nem?
6/17 anonim válasza:
Tenyleg ne a gyerekek előtt fogdossátok egymást,s ez a heterokra is igaz
7/17 anonim válasza:
Jaj már de unalmas ki nem sz.ja le a gyerekeket, különb dolgokat beszélnek azok már első osztályban, kisgyereket meg pont nem fogja érdekelni. Fa.zom képmutatás. Szerintem nem lesz gond! Hülyék mindenhol vannak, de nehogy már ne kenhesd be a hátát :D
9/17 A kérdező kommentje:
#11 Én nem is itt élek, hanem Németországban nyugodj meg.
2024. jún. 23. 06:11
10/17 anonim válasza:
Volt jóval fiatalabb párom, voltam vele strandon. Bekentük egymás hátát, napoztunk egymás mellett és fürödtünk,csúszdáztunk. Nem volt semmi gond,és más azonos nemű párnál sem.
Akik nem bírtak magukkal, azok heterók voltak,minden korosztályban.Agyontapogatták,fogdosták, smárolták egymást medencében,parton, kajáldában.Röhejes,de hatvanasok is.
Nem mindig mi, melegek vagyunk a csúnya emberek....Ezzel nem azt mondom,hogy nincs közöttünk aki pofátlan,illetlen,de nem mindenki az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!