Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakori, hogy valaki 40 felett jön rá, hogy meleg? 40 ff
Figyelt kérdés
Hol ismerkedtek?2024. jún. 21. 09:08
1/15 anonim válasza:
Jelenlegi gyakoriságát nem tudom, régen volt több ilyen ismerősöm. Próbálták magukra erőltetni a társadalom régi elvárásait vagy talán tényleg enyhén bik lettek, de felvállalva magukat teljesen átfordultak.
2/15 anonim válasza:
Van ilyen. Manapság már ritkább, de régen amikor a homoszexualitás nem volt elfogadott, sokan titkolták is.
3/15 anonim válasza:
Ugyan nem ilyen korban jöttem rá, de minden tartós kapcsolatom 40 felett volt. Addig inkább más irányba voltam elfoglalva, tanulás, munka, katonaság, stb.
4/15 anonim válasza:
41 évesen próbáltam ki először sráccal
5/15 anonim válasza:
Mit szeretnél kipróbálni?
Nekem bejön a 40 es korosztály:)
6/15 -remete- válasza:
Ki tudja én 18 évesen jöttem rá, hogy fiukkal is tetszik
7/15 anonim válasza:
Marmint hirtelen "heterobol" meleg lettel, vagy biszexbol meleg?
Szerintem heterobol nem lehet meleg, ahogy melegbol sem hetero. Max biszexkent egyik nemrol a masikra ugrassz
8/15 anonim válasza:
Akit ismerek 40évesen fogadta el hogy meleg, de az előtt biszex volt vagyis magára erőltette a heterónormativa éltet.
Ismerek olyan srácot is aki teljesen meleg aktív volna, de heteró életet él asszonnyal igaz nem kamatyolnak max évente egyszer.
9/15 anonim válasza:
Grinder Romeon ismerkedik a többség kevés sikerrel,
40évesen már nagy az a "csomag"
Itt Jobarátok epizódra gondolok.-gyerek,hietl, lakhatás, távolság, titkos Amálka....
10/15 anonim válasza:
Itt a gyakorin? Igen gyakori. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!