Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy amputált srácnak mindenkép...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy amputált srácnak mindenképp nehezebb párt találni?

Figyelt kérdés

jún. 18. 11:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
96%

10. Akkor én fordítva vagyok bekötve és nem úgy, mint a legtöbb ember.

jún. 18. 14:01
 12/19 everlight ***** válasza:
79%
11.A legtöbb ember nem monogám,és csalja a másikat,az alkalmi kalandok,vagy barátság sexel sokkal jobb.
jún. 18. 14:10
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
A fodrászom is ilyen volt, lattam, hogy amputaltak a labat. Nagyon sajnalom, kb 30 eves.
jún. 18. 14:13
 14/19 Senior Séf ***** válasza:
100%
Ha nem az önbizalmát amputálták, akkor a műtét nem sok vizet zavar.
jún. 21. 14:45
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván ez csak abszolút hipotetikus, de ha feltételezem, hogy az ilyen személyekbe – helyzetéből fakadóan – több alázat, empátia, tisztelet, megértés, és úgy általában emberség szorult (hiszen ők is ugyanezt szeretnék másoktól), akkor még rokonszenvesebbek is nekem, mint az átlagbunkók, akikből Dunát nemcsak lehetne, hanem kellene rekeszteni.
jún. 21. 21:48
 16/19 anonim ***** válasza:
96%
Sajnos mégis az átlagbunkók azok,akikre "kereslet " van.Persze ez bizonyítja,hogy milyen is a színvonal.
jún. 22. 04:49
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy, kérdező, a kérdésednek van olyan mögöttes tartalma, hogy keresel valakit? Ebben az esetben egy kort és lakhelyet is kiírhatnál.
jún. 22. 15:43
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem volt mögöttes, de nem zavar ha valaki privátban ír vagy kérdez.
jún. 23. 13:11
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan nehezebb, de valljuk be a meleg világba amúgy sem könnyű párt találni... személy szerint engem nem befolyásolna semmiben, hogyha szimpatikus lenne a másik fél. Attól függetlenül, hogy sajnos ilyen dolog történt veled, attól még lehetsz ugyanúgy szimpatikus, kedves, tiszta szívű ember, illetve jóképű is. Szóval sok sikert! :)
jún. 26. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!