Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Vitézynek titkon bejön Apu, vagy inkább csak Ungárra hajt?
Kérdező, tényleg ilyen primitív vagy?
Ő az egyetlen, aki gondol valami értelmeset Budapestről. Kit érdekel esténként kivel szexel, kire izgul.
Nem gondolnám, bár a Szandi-mandi lemondása szerintem senkit nem lepett meg.
Nyilvánvalóan egy körmönfont terv alapján dolgoztak, lehet, hogy pont az S. Gyuri bácsi adta a tippet, akit annyit fikáz a beszáradt golyójú kanröfi, de sajna nem jött be a logikája.
Sokat morfondíroztam a választás előtt, hogy kire szavazzak, mert tényleg ki lett találva rendesen, hogy ki mit ígér, de végül a kisebbik rosszat választottam.
Megvallom, boldog voltam, amikor a duzzogó, hisztérikus kisfiú újraszámlálási kísérlete is dugába dőlt.
Bejött a gondolatom, s örülök annak, hogy a pestiek nem hagyták átadni ennek a totálisan inkompetens, magának harácsoló kormánynak a főváros irányítását - sajnos ennek az itt lakók isszuk majd meg a levét, valamint a vidékiek is fizetik, mint a köles azt, ami úgysem valósul meg, mert a kormány úgyis mindennek ellene lesz, s egy fillért sem ad majd Budapestnek.
Lehet, hogy nem a Metró-újságból (más normális nyomtatott napi sajtótermék úgyse nagyon van) kéne informálódni, se nem az origóból...
Kritikám van, ugyan nem ide, ebbe a fórumba való, de kibukott belőlem, mint a slájm:
pl. a Bajcsyt, a Váci utat és a körutat biztosan nem fogja továbbra sem a régi-új Karácsony újraaszfaltozni, pedig a helyreállításra is kapott a város biztosan pénzt a metró-felújítási projektben. Viszont az elkövetkező öt évben 3 napig folyamatosan őt fogjuk ünnepelni...
"Mondja, kalauz úr, miért késnek ennyit a vonatok? - Hogy az ország nagyobbnak tűnjön." - Sándor György
Nettó hülyeség, elhitted a kormánypropagandát, amivel szembe akarják fordítani a vidékieket és a fővárosiakat. Amit a fővárostól beszed a fidesz, az egyszerűen foltozza a Holdról is látható méretű költségvetési lyukakat. A vidéki fejlesztések többsége pedig EU-s pénzből történik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!