Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kérnek Grinderen, illetve Planetromeon olyan emberek több képet, akinek max 1 kép van a profiljukban?
Figyelt kérdés
Nekem van 5db fotóm, és folyamatosan megkapom az üres vagy az 1 képes profiloktól, hogy küldjek még párat.
Nem az lemne ilyenkor az alap, hogy Ők küldenek mivel csak 1 kép van róluk? Ilyenkor nekem nem lenne arcom még a másiktól plusz képet kérni.
2024. jún. 8. 19:13
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem vicces, így gyakran trollkodok ilyesmivel. Kíváncsi vagyok, hogy kinek mikor szakad a cérna. xD
2/4 anonim válasza:
Ha valaki így ír rám akkor általában csak le láttamozom, nincs energiám ilyenekkel foglalkozni xdd
3/4 anonim válasza:
Nem kell velük foglalkozni komolytalanok.
Csak képekre verik. Úgysem találkounak
4/4 anonim válasza:
Valószínűleg nincs több képük, mert arról az emberről csak ezt az egyet tudták lopni.
Én jelenteni szoktam az ilyen profilokat, ha tényleg valós ember és tud beküldeni képet, akkor úgy sem törlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!