Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért járna velem hetero...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért járna velem hetero nőként egy meleg férfi 2 évig?

Figyelt kérdés

Én értem, hogy nehéz dolog a coming out, meg olyanokat mondott a végén, hogy megpróbált megkedvelni.

Nem, nem biszexuális volt az exem. Ennyire dögös lennék?? Több meleg férfi is érzett vonzalmat irántam. Értem én, hogy próbálkoznak több lánnyal is, de velem kapcsolatban olyan, mintha éreztek is volna valamit. Az ágyban is piszkosul be voltak gerjedve. Az exem a szakítás után is lefeküdt velem és élvezi. Nem értem. Nem értem

2024. máj. 31. 21:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd #10, hülye.
szept. 5. 15:01
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem arra megy ki 10-es és 11-es ti vagytok a buták. A látens meleg nem tudja, hogy ő az
szept. 5. 15:20
 13/18 A kérdező kommentje:
És lefekszenek sokkal és áll...de sokkal rövid időn belül.nem képesek elfogadni hogy velük van a baj
szept. 5. 15:20
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
🤣🤣
szept. 5. 15:22
 15/18 anonim ***** válasza:
58%

Húha, szerintem ne menj ebbe bele nagyon :D

Hetero nő vagyok, van biszex ismerősöm, megőrülne a sok butaság miatt, amiket ide írsz. Lehet meg is mutatom neki, hogy legyen min nevetnünk. :D igen, rajtad.

szept. 5. 16:16
 16/18 A kérdező kommentje:
Ezek személyiségzavarok, olyan nincs, hogy bi, leszbi, meleg
szept. 9. 10:51
 17/18 A kérdező kommentje:
Apuci és anyuci is kell nekik
szept. 9. 10:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Na jó, szerintem ez troll kérdés, mi meg bedőltünk :D
szept. 9. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!