Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért járna velem hetero...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért járna velem hetero nőként egy meleg férfi 2 évig?

Figyelt kérdés

Én értem, hogy nehéz dolog a coming out, meg olyanokat mondott a végén, hogy megpróbált megkedvelni.

Nem, nem biszexuális volt az exem. Ennyire dögös lennék?? Több meleg férfi is érzett vonzalmat irántam. Értem én, hogy próbálkoznak több lánnyal is, de velem kapcsolatban olyan, mintha éreztek is volna valamit. Az ágyban is piszkosul be voltak gerjedve. Az exem a szakítás után is lefeküdt velem és élvezi. Nem értem. Nem értem

máj. 31. 21:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
De, biszexuális.
máj. 31. 21:45
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem meleg volt hanem biszex. A full melegek csak alibiből van kapcsolatuk nőkkel.
máj. 31. 21:52
 3/18 anonim ***** válasza:
91%

Ha le tudott veled feküdni, akkor nem meleg, hanem biszex.

Lehet hogy nem arról van szó, hogy túl dögös vagy, hanem túl férfias :D

Egy melegnek a dögös nők nem jönnek be. Biszexeknek igen.

máj. 31. 22:11
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Jaja, ahogy fent is írják nem meleg volt, hanem biszex aki mindkét nemre "gerjed". Kinsey-skála... - nézz utána és megérted.
máj. 31. 22:40
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Meleg nem szexel nőkkel. Értem én hogy simogatta az egódat ez a teljesen hamis kis világnézet, de simán biszex pasijaid voltak akik végül helyetted egy farkat választottak.
máj. 31. 23:02
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű a biszexuális orientáció, de lehet benne önigazolási kényszer is, hogy nem kizárólagosan a fiúkat szereti, tehát átlagosnak tekinthető.
jún. 1. 11:48
 7/18 anonim ***** válasza:
Egyértelmű,hogy biszexuális.Nekem van egy csomó teljesen meleg ismerősöm,és néhányszor feljött már ez a téma,és szemrebbenés nélkül megmondták,hogy nekik fel sem állna egy női test látványára.
szept. 4. 05:08
 8/18 A kérdező kommentje:
Ezt én is hallottam, utolsó kommentelő. Ilyen nincs amúgy, hogy bi...csak egész egyszerűen látens meleg
szept. 5. 10:19
 9/18 A kérdező kommentje:
A nyíltan meleg az, akinek fel sem áll... ő már tisztában van saját magával... illetve a legtöbb bottom a nyílt meleg. A legtöbb top egy nárcisztikus fsz
szept. 5. 10:20
 10/18 anonim ***** válasza:
78%

#8 ez hatalmas butaság.

De látom arra megy ki a dolog, hogy te akkora jó nő vagy, hogy "megtérítettél" egy homoszexuális embert. Fasza.

szept. 5. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!