Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szexnek lehet értéke?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok? Pasiknál is lehet értéke annak ha szűz a fogadó fél még?
Mert ugye nők esetében volt arra nem egy példa hogy kereskedtek vele.
2024. máj. 31. 09:47
1/9 anonim válasza:
Lefordítva : pénzért kínálod a feneked....Nem kell cifrázni,írd le így,nyugodtan.
2/9 anonim válasza:
Lehet van akinek ez ér valamit
De miből lehet tudni hogy valóban szűz? Hogy lehet így érték amire nincs garancia.
Én jobban szeretem a bejáratotta.
3/9 anonim válasza:
Én passzív vagyok, nagyon jó érzés volt elveszíteni a szüzességem. Nem tudom, mennyire értékelte a partnerem. Azóta mondható, hogy bejáratott vagyok
4/9 anonim válasza:
Létezik férfiprostitúció is, sok öregúr fizetne és fizet is tinisrácokért.
5/9 anonim válasza:
Ha egy helyes fiatal twink vagy akkor van értéke, ha egy átlagos pali akkor már más a helyzet
6/9 anonim válasza:
Nekem a szűzességemet 20-on évesen egy 40-es aktìv vette el. Nagyon figyelmes volt.
Aranyos volt mert azt mondta, hogy nemnvolt még dolga szűzzel.
De ügyes munkát végzett:)
8/9 anonim válasza:
Van akinek igen. Nekem nem volt értékes, mert nem is élveztem annyira és emlékezetes sem volt. Csak egy a sok közül.
9/9 anonim válasza:
Minden annyira értékes, amennyire azzá teszik. Mint pl. az arany, szarra sem való, aztán milyen drága.
Ha lazán kezeled és ürítés a cél, akkor értéktelen, ha hónapokig keresed rá a megfelelőt és szeánsz övezi az egészet, akkor értékes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!