Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit neveznek a melegek szexnek?
Nekem a szexről a dugás jut eszembe első sorban. De az orál is annak számít, vagy ha kiveritek egymásnak. Az szex, amikor már egy másik emberrel együtt csináltok valamit.
De ha így kérdezed, hogy "hány férfival/hány nővel voltál", akkor egyértelműen arra gondol szerintem az emberek 90%-a, hogy hány emberrel dugtál már?
(A heterók közt nagyon ritka, a melegek közt gyakoribb, hogy két ember közt csak orál van, de dugás az nincs, ez igaz. Szóval az orál-fanok majd leírhatják a véleményüket. Nekem 2 ember volt az életben, aki leszopott, de dugás nem volt. Viszont mivel dugásközpontú vagyok, ezért azokat nem igazán számítom bele abba, hogy hány emberrel szexeltem.)
Igen valójában a dugásra gondoltam. Mert valóban létezik az orális szex fogalom is .. viszont ha valaki leszop akkor azt még nem fogom én szexnek számolni. Nálam a szex az egyenlő dugással.
Szóval nálatok pl az anális szex számít csak dugásnak? .. És mivan leszbikus nőkkel ... náluk mi a dugás? Mert ők ugye análisan sem tudnak, illetve max műfarokkal.
"viszont ha valaki leszop akkor azt még nem fogom én szexnek számolni. Nálam a szex az egyenlő dugással."
Ezzel én is pont így vagyok. Nekem azért a dugás számít a szexnek, mert én csinálom. De nagyon sok meleg van, aki egyáltalán nem vagy csak nagyon ritkán kefél análisan, csak szopni/szopatni szeret. Nagyon sok ez a "csak szopnék", stb hirdetés, bár engem ez sosem érdekelt.
Két nő között már gondolom az szexnek számít ha meztelenül vannak együtt, bújnak, ölelkeznek, csókolóznak, ujjazzák, nyalják egymást, stb.
A férfi oldalhoz tudok hozzászólni, az pedig a következő.
Alapvetően a melegeknél a dugás az anális szexet jelenti, de mivel az egy elég körülményes dolog tud lenni ezért sokan szexnek számítják az orális szexet vagyis a szopást is, például én is.
De szexuális eggyütlétnek számít az is ha két ember egymásnak okoz szexuális örömet, például kiverik egymásnak.
Az ilyen alternatív módszerek kifejezetten gyakoriak a melegek körében.
Értem. Szóval ez gyakorlatilag személy függő nálatok , ki minek számolja.
És ha azt mondod hogy lefekültél valakivel akkor mit értesz alatta? Orális szexet vagy análisat?
#5-ös vagyok
Igen, ez személy függő.
Én első sorban az anális szexre asszociálok ha valaki azt mondja hogy lefeküdni valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!