Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon is lassan annyira el lesznek nyomva a
melegek, mint Oroszországban?
Én például imádok meztelenül lenni, de hiába szeretnék úgy fürdeni minden strandon vagy uszodában, csak nudista strandon tehetem. Máshol nem tehetem meg, mert nemcsakhogy megszólnának, hanem még el is vinnének. De épp ezért tudomásul veszem, hogy vannak dolgok, amik a társadalom többségének nem tetszik, ezért alkalmazkodnom kell és nem fogok ezért mindehol rinyálni, hogy dehát engem mennyire elnyomnak itt magyarországon. Az élet már csak ilyen, nem hozzád fog alkalmazkodni mindenki, hanem annak kell alkalmazkodni, aki kisebbségben van.
2024. máj. 22. 17:55
12/34 A kérdező kommentje:
Én nem háborgok már. Még tanulok azért nem költöztem Ausztriába. A barátom osztrák és sokat jár hozzám meg én is hozzá. Ezért is ismerem az ottani helyzetet. Egyébként vissza fogok járni Magyarországra a Balaton, szüleim miatt.
A politikusok rokonsági körére ez nem érvényes.
2024. máj. 22. 18:57
Ez pontosan az elnyomás, hogy atrocitások érhetnek meleg embereket mert úgy viselkednek mint bárki más és nem titkolják a nemi identitásukat. Az hogy kiközösítenek családból vagy mondjuk munkahelyi közegből valakit mert meleg, az nincs rendben. Az hogy nem sétálhat kézenfogva egy meleg pár, mert valaki azt hiszi hogy ezzel őt provokálják, az nincs rendben. Az hogy óriásplakátokon megy az uszítás a melegek ellen, az nincs rendben. És ezek ma Magyarországon mind vannak. Szerintem se legyenek többletjogai a melegeknek, de amíg ezek a dolgok vannak, addig szükség van pride-ra, és arra hogy el legyen mondva, hogy igenis el vannak nyomva a melegek Magyarországon.
2024. máj. 22. 19:03
19:03
Kinek mi a normális?
Nekem nincs bajom a melegekkel.
De akkor az is felvállalhatja magát aki az állatokhoz vonzódik?
Vagy aki a kisgyerekekhez?
Stb.
Nem tudom átmegy-e a mondanivalóm.
2024. máj. 22. 19:11
16/34 A kérdező kommentje:
#15 De amiket leírtál azok hogyan lehetnének egyenlőek a homoszexualitássál? A heteroszexualitást fel lehet vállalni a homoszexualitást meg nem? Meg nem kéne keverni a melegeket a pedofilokkal sem. Az iskolába régen piszkálnak, hogy miért nincs barátnőm, kérdezgették, hogy meleg vagyok-e, szekáltak. Egy darabig tagadtam, aztán bevallottam. Akkora ütést kaptam, hogy ott estem össze. A heterok meg azt mondják, hogy a melegek provokálnak. Jaaaa, de ő nekik lehet a melegeket?
#15 sajnos nem jön át nekem a mondanivalód
Tényleg nem érezni a különbséget aközött hogy azonos nemű emberek vonzódnak egymáshoz, és aközött hogy egy ember egy állathoz vonzódik?
A pedofíliával való hasonlítást meg végképp nem értem. Milyen szempontból hasonlítható az, hogy két azonos nemű felnőtt vonzódik egymáshoz, és hogy egy felnőtt egy gyerek megrontására vágyik? Szerintem semmilyen szempontból sem.
2024. máj. 22. 19:40
18/34 A kérdező kommentje:
#17 Neked kéne inkább! Költözz el Oroszországba, ott jó lesz neked. Ott lehet verni a melegeket.
19/34 A kérdező kommentje:
Törvényesen. Magyarország is egyre inkább sodródik afelé.
Ezzel a kisebbség alkalmazkodjon a többséghez dumával meg, aki komolyan gondolja, annak tessék akkor kimenni Erdélybe, elmagyarázni az ottani magyaroknak, hogy amúgy miért kellene mostantól románul beszélniük, vagy titkolniuk hogy magyarok. Továbbá el lehet nekik mondani, hogy ne provokálják a székely zászlóval a románokat, a Csíksomlyói passió meg amúgy csak egy magamutogatás, és csak azok csinálják, akik nem tudnak szép csendben a négy fal között magyarok lenni. Kíváncsi lennék a fogadtatásra:)
(A félreértések elkerülése végett jelzem, hogy iróniát alkalmazok ezen válaszban)
2024. máj. 22. 19:54
Kapcsolódó kérdések: