Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ki hány évesen kezdte (sex...)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hány évesen kezdte (sex...)? Egyáltalán mikortól van barátnőtök/barátotok?

Figyelt kérdés
Aki szerint nem rám tartozik, ne válaszoljon! (Mondjuk beállítod névtelenre és kész!) Mostani és akkori életkort írjatok!
2024. máj. 20. 13:56
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

:DD igen rossz helyre írtam. Nem olvastam el, csak azt néztem, hogy az első betű "H"-e, és a Heterosexuális helyett Homosexulásira nyomtam ... 😅

2024. máj. 21. 20:13
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha tovább nyomod homoszexuálisra, nem kizárt, hogy minimum biszexszé válsz... ;-)
2024. máj. 22. 16:17
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem ez a tervem, sőt undorodom tőle. Nem utálom a homoszexuálisokat, de nem válok azzá. Semmi élvezhető nincs ebben (szntem, nekem) 👉👈 és ebben 🤜🤛. (P öcs p öccsel, pina pinával...)
2024. máj. 22. 16:58
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
22 voltam, amikor átéltem a jót fiúval, azóta csak fiúk.
2024. máj. 22. 23:43
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
28 voltam mire elsőnek leszopott egy idősebb úr, az egyszeri alkalom volt. Utána minimum 10 évig semmi nem volt, amikor egy 21 éves srác szopott le, aki ha itthon van máig áthív magához, hogy furulyázzon nekem. Közben végig voltak/van barátnőim.
2024. máj. 29. 19:35
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
#15 Így kell azt csinálni :D
2024. máj. 29. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!