Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nőgyűlelet miatt lehet valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maszimusz kérdése:

Nőgyűlelet miatt lehet valaki meleg?

Figyelt kérdés
2024. máj. 19. 22:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az miatt csak frusztrált lesz.
2024. máj. 19. 22:53
 2/10 anonim ***** válasza:
26%
Ismerek leszbikust, aki állítása szerint a férfiak miatt "váltott"
2024. máj. 19. 22:57
 3/10 anonim ***** válasza:
89%

Nem. :D

Meleg vagyok és minden fórumon támogatom a teljes és maradéktalan női-férfi egyenjogúságot. Amikor barátkozom, akkor sem az érdekel, hogy nő vagy férfi-e az illető, hanem a jelleme érdekel. Ez van megfűszerezve azzal, hogy szexuálisan, romantikusan a férfiak vonzanak. Semmi köze a kettőnek egymáshoz.

2024. máj. 19. 23:05
 4/10 anonim ***** válasza:
94%

Leszbikust én is ismerek akivel kapcsolatban a vele folytatott beszélgetések alapján az a benyomás alakult ki bennem, hogy van valamilyen férfiakkal kapcsolatos traumája, bár ezt is csak sejtem.

Mindenesetre eltudom képzelni azt, hogy férfiak között (is) van ilyen, akár úgy, hogy az adott illető nincs is tudatában ennek. Hanem ezt csak úgy írom, hogy eltudom képzelni. Volt szerencsém nekem is olyan szakemberhez aki a BDSM iránti vonzalmamat úgy akarta magyarázni, hogy anyám iránti ellenszenvem miatt tudat alatt nőgyűlölő vagyok, viszont ez nem magyarázza azt, hogy akkor a nők lekötözésén túlmenően miért ábrándozok srácok farkának a kínzásáról és miért utálom az inceleket mindennél jobban. Ez utóbbit egyébként pont, hogy apám iránti gyűlöletemre tudom visszavezetni, de ez már eléggé más téma.

2024. máj. 19. 23:55
 5/10 anonim ***** válasza:
87%

Nem.

A meleg férfiaknak genetikailag kódolt hogy a férfiakra áll fel a bráner. Így eleve nem is közelednek nőkhöz.

A nőgyűlölők viszont azért nőgyűlölők, mert próbáltak ugyan közeledni nőkhöz (hiszen azokra áll fel a bráner) - de mindhiába mert azok elhajtották őket. A bránerük ettől függetlenül eztán is nőkre áll fel, nem férfiakra, hiszen ez nem befolyásolható tudatosan.

2024. máj. 20. 07:29
 6/10 anonim ***** válasza:
96%

A nőgyűlölet és a melegség nem zárja ki egymást, találkoztam már olyan meleggel, akik nem szerette a nőket, de ha pasikkal szexelsz és ismerkedsz, az ennél bonyolultabb pszichológiai és szexuális téma.

Attól, hogy nem szereted a nőket, még szexuálisan hozzájuk vonzódsz, ha hetero vagy.

A melegségnél ez egyértelműen a férfiakhoz való vonzalmon múlik, de emellett lehet nőgyűlölő is az illető.

2024. máj. 20. 08:17
 7/10 anonim ***** válasza:
14%

Nem. A nőgyűlölők:

1.frusztrált incelek, akik azért kardoskodnak, hogy a modellcsajok ne a külsőt nézzék és járjanak velük is, mintha ez valami megegyezés dolga lenne😃 Szerintük a "búzák" gázosak.

2.Erőszakos, agresszív vadbarmok, akik szerint nőket megerőszakolni nem bűncselekmény, mert úgyis erre vágynak a nők csak nem mondják ki, meg a "nem" az a nőknél "igent" jelent. Illetve megverni sem gáz őket, mert a nők titkon élvezik ha hatalmaskodnka felettük, meg az igazi férfinak csak becsicskul a nő. Ezek a melegeket is gyakran vegzálják, mert folyton bizonygatniuk kell, hogy ők "igazi" férfiak, azzal hogy ledominálnak mindenkit.

3. Vaskalapos, mélykonzervatív, álkeresztény idióták, akik szerint a női princípium a házasság és a szülés, a nőnek a konyhában a helye és a gyereknevelés a dolga, meg hogy csendben "támogassa" a férjét. Amelyik nő 20 évesen még nem házas, az már deviáns, akinek 25 éves korára nincs 3 gyereke az boszorkány. Az abortusz bűn, a nőknek nem való más munka csak a házimunka,pénz nem való a kezükbe, a nő nem mondhat ellent a férinak. Szerintük a melegek a pokolba kerülnek majd és egy kutyák a feministákkal,mind a brüsszeli woke mozgalom termékei.

Szal látható, hogy ezekkel az archeotipusokkal a melegek ugyanúgy hadilábon állnak.

Plusz melegként kb.nincs okom a nőgyűlöletre. Engem nem érdekel, hogy melyik nő milyen pasival jön össze, nem érdekel, hogy az izmos és gazdag pasikat szeretik. Én sem vetem meg a vonzó férfiakat.

Engem nem zavar ha vezető pozíciókban is dolgoznak, az én férfiasság-érzetemet nem bántja ha egy nőnek kell engedelmeskednem.

Engem nem zavar ha váláskor kikérik a vagyon felét, mert ha az állam így határozott hogy jár nekik, hát legyen, és ők is beleteszik a maguk részét egy háztartásba ezért nem lehet üres kézzel elengedni őket.

És az sem zavar ha a gyerektartást kérik, mert szerintem is aki gyereket vállal, az fizessen is érte.

Kb.ezeket szoktam leggyakrabban hallani férfiaktól, hogy ezért utálják a nőket.

2024. máj. 20. 08:39
 8/10 anonim ***** válasza:
67%

Nem, a melegek nem nőgyűlölők (lehetnek persze kivételek, de általánosságban nem azok)

akikre te gondolsz azok az incel lúzerek, akik saját hibájukból nem találnak partnert es a nőket hibáztatják ezért.

2024. máj. 20. 11:42
 9/10 anonim ***** válasza:
16%
Vannak nőgyűlölő melegek, itt is találkoztam velük, de egyébként hetero férfiból több ilyen van.
2024. máj. 21. 18:05
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

A kérdezőnek némileg fogalomzavara van. Meleg: a szexualitásban azt jelenti: azonos neműhöz vonzódik. Nem pedig ellentétes nemű iránt utálkozik. Önmagában, hogy meleg, arra is utal tehát, hogy szexuálisan semleges számukra az ellentétes nemű.

Más kérdés, hogy kombinálódhatnak a dolgok, tehát a melegek között is akad nőgyűlölő, csak az nem valami gyakori.

A citromságra festék az citromságra festék. A kék meg kék. Ez két klöböző dolog. Más kérdés, hogy össze lehet ezeket kombinálni egymással. És akkor zöld festék lesz belőlük, más szóval: olyasvalami, ami kék is, meg citromsárga is. De ettől még a citromsárga és a kék soha nem lesznek azonosak egymással. (Legfeljebb bizonyos szempontból részben hasonlóak, talán, maximum.)

2024. máj. 22. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!