Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják sokan ezt Romeon?
Kamus,nyilván nem ő volt a profil mögött.Családos és megijedt.
Személyes talin úgyis kiderülne, ki van a profil mögött. Egy 60 éves 120 kilós, aki kiadja magát 28-nak az nyilván nem akar talizni. Képet lehet szerezni bárhonnan.
Kész a recska,törli a profilt,egy óra múlva fent van másikkal.
Egyébként itt is törlik a profilokat, nyugi:)
Én azért csináltam ilyet, mikor csináltam, mert nagyon megharagudtam magamra, amilyen voltam, vagy mert rájöttem (újra), hogy nemcsak az illetővel nem működne, hanem senkivel sem fog, mert egy csődtömeg vagyok. (Nem szép dolog, elismerem, bár valószínűleg hosszabb távon jobban járt az illető.)
Akik meg velem csinálták, általában akkor tették, ha elutasítottam őket, valószínűleg hozzám hasonló mimózalelkűek ők is.
Olyan is van, hogy a Romeo csak úgy felfüggeszti a fiókot (mert néhány kis g*ci sértődöttségből jelenti, vagy ilyesmi, én is jártam így pedig nem vagyok kamus... persze egyesek szerint mindenki kamus aki nem szopja le őket egy órán belül), aztán az illető nem bajlódik az azonosítási folyamattal, hanem úgy van vele, szarjanak sünt.
30f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!