Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egyetemen hol mikor lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemen hol mikor lehet maszturbálni? Ezt megkell beszélni a szobatárssal? Illetve érdemes elmondani neki higy meleg vagyok vagy inkább ne bonyolítsam tegyem kínossá? Milyen melegként egyetemen?

Figyelt kérdés
Tudom hogy akkor amikor akarsz de inkább a rendes oldalát kérdezem ami még kultúrált.
2024. máj. 9. 16:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
97%
#10 Ha tudnád az én szaktársaim milyenek....
2024. máj. 10. 15:15
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem igazán a kérdést, de a gyik-en tudatosul végre pár év után a magyarázat arra, hogy nem véletlenül szálltam ki végleg a közoktatásból, hiába szerettem nagyon tanítani.

Ha megnézed, hova jársz órára, esetleg be is mégy majd egy-két ilyen alkalomra, ahol bácsik és/vagy nénik beszélnek a tanári asztalnál, akkor látod legalább azt, hogy milyen egy olyan felsőoktatási intézmény, amelynek felvételi előfeltétele volt az, hogy 12 évig a közoktatás nyomását elszenvedted, s az érettségi vizsgát letetted. A helyesírásod alapján ezt nem feltételezem, de a folytatás kedvéért ezt a részt átugrom.

Láthattad azt is a fent említett oktatási intézményekben, már ha otthon olyan nem volt, hogy az általános iskolában és a középiskolában vannak olyan kis kukszlik, ahol nem csak cigizni lehet, meg a sz*ros vécépapírt a plafonra dobálni, hanem abban ülve, az ülőkén végezzük el a dolgunkat, magunk vagyunk, s bármily' testnedvet ürítvén a vécékagylóba dobáljuk / nyomjuk / engedjük azt a papírt is, mellyel ez utóbbiak nyomait magunkról eltávolítottuk.

Ezt a helyiséget klozettnak, itt Pesten vécének (WC) hívják, általában magányos, azaz egyfős használatra vannak tervezve a bélsártól és a vizelettől való megszabadulás reményében, a közoktatási intézményekben emeletenként legalább egy mindkét nem (vagy igen?) részére azonnali használatra készen állva, a fertőzésveszély elkerülése érdekében vízöblítéses tartállyal ellátva.

Nem mellesleg azért hozzáteszem, hogy az Uráltól keletre 'ubornaja' (уборная) a neve egy ilyen fal nélküli, ám viszonylag alapvetően kis népsűrűségú, ám lakott helyeken (tajga, tundra) elhelyezett, mélyre ásott lyuknak. A lyuk használata egyértelmű talán, a két karóé nem biztos. Az egyikbe kapaszkodsz, a másikkal meg elhessegeted a farkasokat.

Ilyen lyuk nem lesz az egyetemen, de valószínűleg olyan csoporttársad lesz, aki karimáig fossa a vécét, de nem húzza le, viszont kötve hiszem, hogy bárkivel is beosztást lehetne csinálni a f*szverést illetőleg.

Ez a kérdés valszeg kamu, bárhogy is legyen, legalább kiírhattam magamból az esti feszkómat.

2024. máj. 10. 23:02
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

11-es nálunk jogon harmadik évben megkérdezte a tag a tanárt, hogyha az adott BTK tényállás ennyire rossz akkor az állam miért nem tiltja be. :D

Mintha a második éve tanult büntetőjog tárgy keretei között csak legális cselekményekről lenne szó :D

Azóta diplomás dr az illető. Szóval igen, ilyenek járnak egyetemre.

2024. máj. 11. 11:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!