Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van mas meleg srac is, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van mas meleg srac is, aki szexualisan undorodik az idosebb ferfiaktol?

Figyelt kérdés

Nem idosfobiam van, altalanossagban elmondhato, hogy tisztelem az idoseket a nagyobb tapasztalatuk es tudasuk miatt, szeretem, ha utat mutatnak nekem, a peldakepeim mind az idosebb korosztalybol valoak. DE szexualisan nagyon nem tartom vonzonak meg a legjokepubb idosebb meleg ferfit sem.

Van peldaul a Last of Us sorozatnak egy olyan epizodja, ami ket idosebb foszer szerelmerol szolt. Mar amikor megismerkedtek is idosebbek voltak, es egymas mellett eltek le az eletuket. Ez nagyon szep es jo volt, de szexualis toltetek is voltak az elejen, es mar attol is kirazott a hideg. Talan azert, mert mindkettonek szakalla volt, es ugy smaroltak egy jelenetben, es nalam a szakall nagyon OFF-os...

Ezzel szemben meg ha ket fiatal srac pl. OnlyFans-en csinal light-osabb dolgokat is (csokoloznak, fogjak egymaset, stb.) mar az is baromira beindit.

Most amugy meg fiatal vagyok, de mi lesz ha megoregszem? Nem fogom magamat sem elfogadni? Szexualisan nagyon aktiv kis passziv vagyok amugy, szex nelkul egy napig nem birok meglenni, de mi lesz, ha idosebb leszek?

2024. máj. 9. 10:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem éppen az ellenkezője furcsa.
2024. máj. 10. 13:49
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, mintha a lelki társam lennél. Pont ugyanilyen vagyok, mint te. Igaz én nem undorodok tőlük, csak szimplán nem vonzanak. Szakáll abszolút no-go… Valószínűleg fiatalabb vagy, mint én, én most vagyok 35 (igaz kinézek kb 25-nek), eddig nincs bajom magammal és ahogy te is idősödsz, úgyis elfogadod majd ezt. Nálam annyiban változott, hogy a nálam fiatalabbak jönnek be, de a felső korhatár velem együtt tolódik felfelé. 20 évesként egy 30 éves nem vonzott, de ma meg már előfordulhat, hogy igen. Bár egyre kevesebb, sajnos a 25 alattiak közül jön be továbbra is a legtöbb. És ezen nem tudok változtatni.
2024. máj. 13. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!