Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet azért lettem meleg, mert az intézetben 13 éves korom óta zaklatták szexuálisan? Tehát nem tehetek róla, hogy beteg lettem? 21/f
Figyelt kérdés
2023. aug. 27. 21:35
1/14 anonim válasza:
Te vagy az a troll, aki minden meleg kérdés alá oda írja ezeket:
"Gyógyulj meg" "meggyógyulsz" "beteg vagy" ..stb
Ez nem betegség te mentálisan retardált!
2/14 anonim válasza:
1) Nem betegség, hanem egy szexuális preferencia.
2) Elég sok tényező hat az ember szexualitására, nem csakis kizárólag egyetlen dolog (ha így lenne akkor holnaptól nem lenne munkája a szexuálpszichológusoknak).
3/14 anonim válasza:
Ha te betegnek érzed magad sajnálom.....én nem érzem magam annak.
4/14 A kérdező kommentje:
Utolsó nyilván heteró vagy.
2023. aug. 27. 21:56
6/14 anonim válasza:
Nem ,nem vagyok hetero....de nagyon jól érzem magam a bőrömbe és nem cserélnék egy heteroval.csak már jó lenne egy fix párt találni.
7/14 anonim válasza:
Ne aggódj, a homofóbia kezelhető.
8/14 anonim válasza:
Nem betegség egyáltalán.
De még mindig jobb,ha az vagy aki,mint azok akik házasságokban,nőkkel való kapcsolatokban élnek, megjátszva magukat, mert jaj... Közben titokban félrejárnak szexelni.
Nagyon jól elvagyok a melegségemmel,de tény és való,hogy egy társ ezt megkoronázná. Egy meleg férfivel való párkapcsolat.
9/14 A kérdező kommentje:
De betegség. Ez tény.
2023. aug. 28. 08:00
10/14 anonim válasza:
nem betegség mert mellette teljesen normális életet lehet élni az a probléma ha valaki nem meri elfogadni magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!