Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi volt a legizgalmasabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legizgalmasabb szexkalandotok?

Figyelt kérdés
Illetve aktivak vagy passzivak vagytok?
2024. máj. 3. 22:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Több is van de a legfrissebb az egy massszőrnél volt:) Passziv vagyok.
2024. máj. 3. 22:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Többes passzív ként
2024. máj. 3. 22:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Amikor egy erdőben dugtak meg... nem volt egyikünknek sem helye, de mind2en nagyon kívántuk már a szexet.... a közeli erdőbe kimentünk az aktívval, szűk farmer volt rajtam.

Neki dőltem egy kisebb fának, terpeszbe volt a lábam, a fa törzse a lábaim közt volt, tehát a fütykösöm meg a tökeim teljesen neki nyomódtak a fának. Az aktív hátul lehúzta a nadrágom a combomig, de elől a fent maradt teljesen... megdugott, magam alá élveztem majd az aktív is anyagot bele engedte a nadrágomba... 2 faroknyi ondó került a nacimba. Tiszta spermás lett a lábam köze, úgy mentem haza.

Kicsit kellemetlen élmény volt, de ettől függetlenüo nagyon élveztem és a mai napig szívesen gondolok rá :)

29/F passzív

2024. máj. 4. 07:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Negyedik napja utaztunk észak felé egy elég kis autóban, s a célhoz megérkezve nemhogy kulcs nem volt, hanem csak egy instrukció, hogy még majdnem 300 km-t kell északra vezetni.

Egy erdőbe behajtva - 4 nap kihagyással - kölcsönösen lecumiztuk egymást. Gond nem lett volna belőle, a kutya is aludt a hátsó ülésen, mikoris a semmiből, a nem létező úton egy mosolyogva fütyörésző öreg biciklista bácsi jött ki a semmiből, s ment a főút felé, még biccentett is elhaladtában.

2024. máj. 4. 13:54
 5/7 anonim ***** válasza:
80%

Londonban egy maĝañ ķubbañ

Vpĺt 2 tŕaví és ⁶ srác...

2024. máj. 8. 10:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Anyukámmal kb.1 éve kiutaztunk Londonban egy barátnőjéhez, aki oda ment férjhez.

Egy hatalmas házban laknak és első nap vacsorára átjött a férj bátyja is,aki egy 44 éves, magas, izmos, szakállas, tetovált fickó volt.Igaz, hogy nős volt 2 középiskolás gyerekkel és egy 8 éves kislánya is volt, de teljesen beindultam tőle. Vacsora után beszélgettünk kint a kertben, megkérdezte, hogy van-e barátnőm, mondtam hogy nincs. Kérdezte, hogy ha ilyen előnyös külsővel rendelkezem, jóképű vagyok, jó a testem, vonzó a stílusom, hogyhogy nem zabálnak meg a csajok?

Megmondtan nyíltan, hogy azért mert én a fiúkat szeretem , nem volt értelme titkolni, már felvállaltam anyukám is tudta, és a baráti házaspár is.

Mondta, hogy nem rossz dolog az, meg hogy milyen szép fiú vagyok, szép selymes a bőröm,látszik, hogy sportolok, formás fokhagyma sėggem van stb.az anyám büszke lehet rám.

Még aznap este bejelölt és késő estig beszélgettük, mesélt egy kicsit magáról, én is az egyetemről, aztán rátért, hogy volt-e már barátom, mondtam, hogy igen,szex volt már, aktív vagy passzív szeretek lenni, mik a kedvenc pózaim, mekkora a farkam. Mondta, hogy az övé jó nagy, megnézem-e? Mondtam, hogy igen és küldött egy dickpicket a legszebb farokról amit valaha láttam. Hatalmas nagy volt neki, jó vastag, természetes szőrzettel és kicsit lógó de nagyon szép zacsival,és úgy állt neki, mint a cövek. Nem láttam még élőben ekkorát, bizsergett tőle a farkam. Én is küldtem neki, az enyém jóval kissebb, vékonyabb és teljesen boroltvált. Azt írta összefutott a szájában a nyál a farkamra, és kérdezte nekem hogy tetszik az övé. Írtam, hogx imádom, kérdezte bekapnám-e. Megmondtam nyíltan, hogy igen, mert mindjárt elsülők annyira felizgatott. Momdta találkozzunk egy hotelben másnap.

Másnap mondtam anyukáméknak,hogy megyek felfedezem kicsit a várost és már rohantam is a szállodába.

Ahogy bementem rögtön a fenekembe markolt, majd rámarkolt a tökömre és így beszélgettünk egy darabig, hogy előlről-hátulról szorongatott. Mondta mutassam meg hogy szoktam csókolózni. Kicsit csókolóztunk, aztán mondta csak nyissam ki a szám, megtettem és csak úgy járatta a nyelvét a nyitott számban, aztán kinyújtotta a nyelvét és mondta, hogy szopogassam. Szóval csak bekaptam és szopogattam a nyelvét, majd ő az enyémet. Sok új csókolózási technikát tanított.

Utána levetkőztünk és végig csókolta, nyalta a testem , de szó szerint. Nyalogatta a talpam és bekapta a lábujjaimat. Kinyalta mindkét hónaaljam. Egyikben sem vokt részem előtte. Pirosra szívta a mellbimbómat. Brutál módon kinyalta a fenekem. Nyétnyalta, köpködte, az ujjait bedugdosta, végül már 3 ujjával is ujjazott. Fejen állított és úgy nyalta a fenekem és a golyóim. Az arcára ültetett előbb hagyományos módon, aztán keresztbe fordult az ágyon úgy hogy a feje lelógott, engem magának háttal állított és a szájára ültett, így nyalt. Ezekben a pózokban sem csináltam még.

Ebben a pózban lemélytorkozott, aztán 69%-ben olyan keményen szájba dugott, hogy bekönnyeztem,de tetszett.

Utána egyszerűen leültetett az ágyra, a hátamat a támlának döntötte, ő meg feláll az ágyra, pont fejmagasságban volt a farka és így szopatott. Ezt is ő csinálta velem először.

Aztán felvett az ölébe, úgyhogy a karommal a nyakát öleltem a lábaimmal meg a derekát. Berakta nekem a farkát, aztán a lábaimat a karjával tartotta és úgy mozgatott magán. Tehát állva dugott, ilyet sem csináltam még, már csak azért sem mert az eddigi pasijaim meg sem bírtak volna így tartani. Aztán megfordított magán, hogy háttal legyek nek, én hátranyúlva kapaszkodtam a nyakába, ő meg tartotta a lábaimat olyan erősen kúrt, hogy majd elsült a farkam. Utána visszafordított és felhúzott, úgyhogy a vállain áttettem a lábaim a kezemmel meg a falat támaszkottam. Így szopott és mikor mondtam hogy mindjárt élvezek ledöntött az ágyra, aztán megfordított és fejjel lefelé vett fel, tehát a farkam a szájánál volt, a fejem meg lelógott az ő farkához. Keményen a számba nyomta, mondtam, hogy vegyem mélytorokra és hagyjam úgy egy kicsit. Megtettem, közben ő úgy elkezdett szopni, hogy életemben nem spriccoltam még akkorát mint az ő szájába, de alig tudtam hangot kiadni mert a farka a torkomon volt. Ledobott az ágyra és elkezdtünk smárolni, de a spermámat a szájában tartotta... Hát ez is új volt nekem. Aztán ő élvezett a számba de akkor adagot, mint kb.egy ló. A következő újdonság az volt, hogy sperma után jött a pisi is. Szájba vizelt. A nagyrészét lenyeltem, előtte még sose nyeltem pisit.

Az atomnagy élvezése után tisztára nyalatta velem a farkát majd pihiztünk egy kicsit és a fürdőszobába hívott. Beleült a kádba és kérte hogy pisiljem le. Megtettem.

Többször találkkztam még vele amíg Londonban voltunk, dugtunk hagyományosabb pózokban is, után az vokt még emlékezetes mikor kutyapózban dugott és a fenekembe pisilt.

Nekem ezek voltak nagyon izgalmasak nagyrészt mert először csináltam őket.

2024. máj. 8. 15:20
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
*Jah, és 20/F vagyok.
2024. máj. 8. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!