Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legizgalmasabb hely ahol sráccal szexeltél?
Figyelt kérdés
Bi és meleg srácok története érdekel. Esetleg kort is írjatok, hogy hány évesen volt ez a hely.:) Köszi!
Nekem a csúcs az iskolai tornateremben. 21 voltam.
2021. máj. 30. 17:57
1/7 anonim válasza:
17 èvesen egy csajszi szüleinek a hálószobájában. Konkrétan az is volt az első
21/f
2/7 anonim válasza:
Autópálya mellett, egy pickup platóján
3/7 anonim válasza:
Osztálykirándulás!
Általános iskola.
Sátorral!
13-14 lehettem , takarodó után azonnal elmarta a brémet a legjobb barátom! Halkan beszélgetett még a többiekkel én nyikkanni sem mertem csak felrobbantotta a f.szt alattam! Én nem nyúlhattam hozzá az 5nap alatt és azóta sem beszéltünk ,pedig szupervolt!
No kor no komment
4/7 anonim válasza:
25 évesen jacuzziban, 30 évesen kamion vezetőfülkéjében
5/7 anonim válasza:
Általános iskola, földrajz szertár.
6/7 anonim válasza:
Templom udvar éjjel. Buliból mentünk el oda dugni. Max 18 voltam, egy nálam fiatalabb fiúval
7/7 anonim válasza:
Balaton közepén éjjel egy matracon.
Erdőben nappal haverral
Egy mezőn éjjel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!