Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkahely, edzöteremi zuhanyban hogyan próbálkozzak be?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 27. 14:48
1/7 anonim válasza:
Jó napot! Tetszik maga nekem. Szeretnék magával entyempentyemezni.
2/7 anonim válasza:
Hetero vagyok, de néha beállnak velem szemben a másik zuhany alá és néznek fürdőben. Izgi :D
3/7 A kérdező kommentje:
2# Honnan tudod hogy meleg vagy biszexuálisok? Akkor benned is van némi hajlam? :)
2024. ápr. 27. 15:17
4/7 anonim válasza:
Jó kérdés, nekem is van egy srác, akivel néha edzés után zuhanyzunk egyszerre, jó lenne kezdeményezni valahogy úgy, hogy akkor se ver meg, ha full hetero. Bár szerintem van benne hajlam.
5/7 anonim válasza:
Nekem is van egy edzésről, akivel első közös zuhanyozáskor összeakadt a szemünk, majd egymás farkát néztük, majd újra szemkontaktus. Ezek után mégsem hagytam abba a zuhanyozást. Hosszan mostuk a faszunkat, több nem volt.
Második alkalommal edzésen nagyon sok szemkontaktus volt, közös fürcsi kimaradt.
Ebből közös faszverés lesz, tuti, de még ki kell várni.
6/7 anonim válasza:
Nekem hasonló úszás után volt, ki is vertük, csak újabban nem látom a srácot.
7/7 anonim válasza:
Mi inkább 50 felé közelítünk.
A csapattársai közt volt egy kis deszka 30-as, azt hittem vele van.
De aztán külön mentek haza.
#5-ös voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!