Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan kezeljék egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljék egy ilyen kínos szituációt?

Figyelt kérdés

Holnap megyek foghúzásra időpontra fogorvoshoz, mert sajnos az egyik fogam olyannyira tönkrement, hogy már nem lehet tömni.

A helyzet az, hogy a párommal mindennap szoktunk szeretkezni, és én szeretem az orális szexet is. Hogyan kérdezzem meg a fogorvostól ezt anélkül, hogy rájönne, sz@pni fogok?

2024. ápr. 20. 13:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Amíg véres nem lehet,

1 hét szünet!

De elhiheted nem is lesz rá igényed pár napig.

Kézimunkázod és kész.

Voltam ilyen helyzetben.

2024. ápr. 20. 20:31
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó hétig érdemes nem orálozni; de mivel nem tudom, pontosan, mit fognak csinálni, ezért lehet, hogy ez is kevés. Kérdezd meg a fogorvost bátran, hidd el, hogy telibe fogja sz**ni, hogy meleg vagy. Egy páciens leszel a ma kezelt sok-sok másik páciens közül.
2024. ápr. 21. 06:40
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
5-8 nap a gyógyulás ütemètől.
2024. ápr. 21. 07:10
 14/17 anonim ***** válasza:
81%

Még ne kérdezzed, mert ha nem is attól fog megbotránkozni hogy meleg vagy, de attól biztos hogy ilyen állati ösztön módjára ezt kezelni se bírod.

Azért egy nyílt sebbel a szádban ne akarjál már szopni.

Tűrtőztesd magad, és ne hozz szégyent a meleg emberekre.

2024. ápr. 22. 16:47
 15/17 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem mindegy, milyen kategóriáról van szó, mert mindenképpen szopás, semmiképpen sem "mókás".

Tavaly nyáron jártam így: 5 fogamat kellett kihúzni. A cigit is megtiltották. Az ötből egy persze, hogy begyulladt, járhattam minden nap...

Na, az volt a szopás!

2024. ápr. 23. 19:29
 16/17 anonim ***** válasza:
78%

Logikus, hogy miért tiltják a cigit (is), hiszen a szívás vákuumot okoz.

Nem magamat mentegetni, de azért elég hiteltelenül megpróbáltam elmagyarázni a dokinak, hogy ez erősen kontraproduktív, mert nem elég a nikotinéhség, de ha valami birizgálja a számat, csak rá akarok gyújtani.

De az, hogy valaki egy élő, nedvedző, esetleg óhatatlanul is különböző gombákkal fertőzött testrészt vesz a szájába, azon eléggé csodálkozom még én is, aki 20-30 szál cigit elszív egy nap. UFF

2024. ápr. 23. 19:36
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Amíg be nem gyógyul, tilos szopni!
2024. ápr. 24. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!