Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alakult ki ez a fajta szexualitás ? Te mennyit gondolkodtál már ezen?
Hány éves korodban jöttél rá?
Szerinted nálad mitől alakulhatot ki?
Mi a tudományos és a spirituális magyarázata a homoszexualitásnak?
77-ig betegség volt ,90 óta nem az
. De te betegségként tekíntesz rá? Áldás vagy átok?

Tudományos (pszichológiai) magyarázata van, számtalan tanulmány foglalkozott vele, egzakt választ tud adni a tudomány (semmi köze a spiritualitáshoz).
Áldás vagy átok... bármi is a szexuális preferenciád, ha átoknak tekinted akkor sosem leszel boldog! Ha elfogadod, hogy ez is hozzád tartozik, a vágyaiddal vagy teljes akkor van esélyed elindulni a boldogság felé vezető úton.

Időpocsékolásnak tűnik ezen gondolkodni.
Egyszerűen imádom a faszt és a formás férfi hátsót, s teljesen aktívként még szopni is szeretek.

Teljesen heteró közegben nőttem fel egy kis faluban ahol azt se tudtam mi az hogy meleg, és akkor még a tv Ben sem voltak melegek, Van aki forrón szereti film volt talán az egyetlen amit még nem is értettem.
Ezt dobta a gép, nagyon nehezen fogadtam el magam öngyilkosság gondolata folyamatosan a fejemben járt, és azon gondolkodtam mi a nagyobb szégyen a szüleimnek ha öngyilkos leszek vagy ha Megtudják hogy meleg vagyok.
Ma már leszarom a kívülállók véleményét.
Sokat foglalkoztam a hittel istennel, ott csak azt láttam hogy ha meghalunk tapasztalatokkal leszünk gazdagabbak azt nem eszi meg a rozsda, és az életet gyülölet nélkül kéne megélni.
Meleg élet erre a célra a legnagyobb kihívás, végignézve pár éltuzat lehet 100heteró élt se tapasztal annyit mint 1meleg,
Gondolom ezt nem kell magyarázni miért is.
A legfájobb pontot az életembe eddig a rádióból, tv ből kaptam
Mikor a hírólvasó abberáltak nak nevezte a melegeket, mint tényként közölte.
Tudnék angolul, vagy németül nyilván nem ebben az országban élnék.

Én mindig is tudtam hogy meleg vagyok, egészen kiskoromban is. Ettől függetlenül átoknak tekintek rá, egy olyan átoknak ami a megszokott boldog családi élet megteremtésétől foszt meg, és az élet egyetlen célja így, hogy szerelemben valakivel együtt öregedjek meg.
23F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!