Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, milyen a viszony a kollégáitokkal, hogy kezelnek titket a cégnél?
Nagyon jó,sőt,amióta tudják,hogy meleg vagyok azóta még jobban tisztelnek.Nekem ez jön le.Volt, aki elmondta,hogy sajnál,mert most nincs párom és olyan is, aki szurkol, hogy legyen valakim. Sokszor kérnek tanácsot ilyen -olyan dologban.és bizony sokszor a nősek,családosok nekem kesergik el, ami otthon van.
Úgy érzem,teljes mértékben megbíznak bennem,huszonéves is, nálam idősebb is.Igaz,hogy a tipikus családi dolgokhoz nem tudok hozzászólni, a sport és a kocsik pedig egyáltalán nem érdekelnek. Van más téma amiről nagyon jól el tudok beszélgetni.
55 F
1
érdekes, hetero srácként én is jobban elmondom az érzéseimet egy melegnek, mint egy hetero fiunak/férfinak
Van aki hátrébb lépett miután megtudta, és van aki közelebb.
Ősszeségében többen távolodtak el, de sokkal jobb barátaim lettek. Leszarom ki mit gondol,
Beszéd téma az meg mindíg van,ami érdekel engem is.
Rólam is tudják,van aki tisztel az őszinteségért,van aki nem veszi tudomásul,de akadt olyan is,aki színt vallott,hogy ő is meleg de meri így elmondani.
Pedig szerintem ez az énemhez tartozik.Ez vagyok és kész.
Általában "nősülés" témában derül ki.
Kérdezik van gyerek?Család?
-Nincs,meleg vagyok. És jön a jaaaaahhhh hahahha
Az én munkahelyem német-magyar cég,szerencsére ott semmi ilyen nincs.
Szomorú,hogy máshol egyáltalán előfordulhat..
# 1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!