Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek (vagy biszexek), nektek, akiknek családja volt egy nővel, hogyan mondtátok/derült ki? Utána milyen volt a viszony a gyerekekkel, volt feleséggel?
Ja igen bármikor...
Sétálsz asszonyal tolod a gyereket a babakocsiban. Figyelj kicsit szívem. Fasz*a van szükségem. Mit szolnál ha leszo*pnak egy másik pasit vagy megdu
*gna?
Ma sétáltam a Mamut mellett a Millenárison.Nagyon sok család volt kint,elég sok apuka is.Huszonéves,harmincas apukák úgy szemeznek,hogy nem hittem volna.Volt olyan,akinek a nézésében benne volt,hogy : Ments ki innen,vigyél el.
Ezek soha nem fogják elmondani,csak kínlódnak.Egyre több ilyet látok. A poén az,hogy ötvenes férfi vagyok ,ennek ellenére látom,hogy megnéznek.
Valószínű,hogy fiatallal még inkább megtörténik ez.
Lehet sok nő megdöbbenne,ha rájönne,ki a férje vagy a párja valójában.
5os legalabb elvalt, igy az asszony is kezdhet uj eletet.
Melegkent te se vetted eszre (gayradar), hogy nem hetero?
Minden kapcsolat elején elmondtam,hogy biszex vagyok ,van egy bi pasim akivel kapcsolatom van és időnként elmegyünk egy hétre kettesben !
Ezt a feleségem elfogadta,így nem kell hazudoznom ill átvernem
8) Eros asszony lehet, nem minden feleseg tudna elviselni ezt. Meg azt talan igen, ha csak szex es párszor osszejar valakivel a parjuk, de neked konretan pasid van, akivel hetekre eltunsz es gondolom erzelmek fuznek hozza.
Dicseretes, hogy elore szoltal neki errol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!