Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól számít egy kapcsolat "komoly kapcsolatnak"?
Ha a szívedben azt érzed,hogy nem úgy nézel valakire,mint egy testre és sokat gondolsz rá,ha hiányzik a társasága és előre örülsz annak,amikor majd találkozol vele.És ott megszűnik minden,csak ketten lesztek és csak egymásnak.
Nálam ezt jelenti,így volt minden kapcsolatomnál.
Lehet,hogy ritka,de annál csodálatosabb érzés. Aki már átélte, ismét vágyik megélni,ebben biztos vagyok.
Gondolom, nem csak a magam nevében állítom ezt...
# 3
Tudom, hogy nagyon romantikus, amit írok, de a 3-as válaszoló oly' szép véleménye alapján nekem a Kis Herceg és a Róka ugrott be rögtön.
Pl. a 7 éves párkapcsolatom elején nagyjából a második találkozásunk után már ezt éreztem. (Az egy másik kérdés, hogy valószínűleg az utolsó egy évben végig megcsalt, nem csak egy emberrel. El is mentem a végén AIDS-tesztre, mert lekerült a gumi 6 évvel azelőtt, ahogy a 6-os írta.)
Az ezutáni komolyabb kapcsolataimnál már tovább tartott felismerni, hogy komoly-e a kapcsolatunk.
Most újra abban a fázisban van az életem, hogy szeretnék elgondolkozni ezen, magyarán: komoly kapcsolatot keresek.
43, F, A, Bp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!