Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegeket is izgatják a travik vagy csak a biszexeket?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 12. 13:48
1/11 frot válasza:
Melegként engem inkább taszít, mivel a férfias kinézet izgat.
2/11 anonim válasza:
Legjobban ők izgatnak utána a lányos crossdresserek
3/11 anonim válasza:
Melegek inkább a férfiakat szeretik.
4/11 anonim válasza:
Vannak férfias travik is (ftm). Mint a youtuber: offensive tranny.
6/11 anonim válasza:
Engem: senki, aki nőies. Travik nem, transzik nem (sem a FTM, sem a MTF), sem a lányos fiúk, sem a csajos pasik, sem a dragek, sem a királynők, sem a dámák, senki. Csak a férfias vagy fiús pasik. Cisz pasik. Farokkal. Eredetivel, nem odaműtöttel. Hetero, meleg, bi, mindegy, csak cisz pasi legyen és férfias, fiús. Vagy legalább átlagosan fiús. De ne nőies.
F/meleg
4, Ő nem travi, hanem transzi. Csak hogy korrektek legyünk vele szemben.
7/11 anonim válasza:
A transz lányok nem, de egy transz fiúval el tudnék képzelni valamit.
9/11 anonim válasza:
Biszexként egyáltalán nem izgat. Vagy nő vagy férfi.
10/11 anonim válasza:
9
Engem biként pont a travik izgatnak a legjobban és velük élvezem a szexet.
Nő és férfi egyben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!