Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzett már így valaki?

Igen, sokan vannak ezzel így mint te.
És akkor szoktam nagyokat nevetni mikor elsőre 2faszra vágyik, meg 20/6farokra.
Ők is így járnak mint te
Nincs mit szégyenled rajta.
Nem fogadtad el magad még.

Kinek ilyen, kinek olyan okokból volt ilyen érzése elsőre. Már akiknek ilyen érzése volt. Én nem tudom, pontosan mit éltél meg, de a társadalom sajnos zömében homofób, és van, akinél ez okozza a tiedhez hasonló érzést elsőre. Első alkalommal, amikor a kolbász ott lebegett a szemem előtt, ahogy leguggoltam, az én agyamban is végigfutott, hogy most akkor én egy f@sszopó bvzi kisk0cs0g vagyok, de hát ez a megközelítés a társadalom szemszögéből pejoratív, rosszalló.
Azóta viszont ugyanazt érzem: f@sszopó k0cs0g vagyok (bár igazából biszex, de ez most irreleváns a kérdés szempontjából), csak már nem zavar a társadalmi megítélés engem tudatilag -mindenesetre magánügyem a saját nemi életem-, hanem jó értelemben érzem magam egy meleg orálszex kedvelőnek.
De ha valaki lebvzizna engem, vagy f@sszopó k0cs0gnek nevezne, az se zavarna már, legalábbis a szavai nem. Az illető szándéka viszont nem mindegy. Ha lekezelően mondja, akkor megfontolom, hogyan viszonyulok hozzá innentől. Ha rossz szándék nélkül mondaná rám valaki, pusztán szókimondásból, akkor igazat adok neki. Végül is f@sszopó férfi vagyok, a szleng szerint k0cs0g is vagyok, dugatnám is magam.
F@sszopó vagyok, mint általában a csajok.
Mi ebben a rossz? Semmi. Aki szereti csinálni , amit csinál, és a másiknak is örömet okoz vele, csak jó dolog lehet. :) Imádom a faszt és imádok szopni! :-) A g3cit is imádom, főleg másokét!
Habár ez nem változtat azon a tényen, hogy engem szexuálisan csakis szimpatikus férfiak érdekelnek, ha meg van a "kémia" közöttünk.
Akárkit nem szopok le és akárkivel nem dugok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!