Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Passzívak! Milyen érzés az ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Passzívak! Milyen érzés az ha belétek élveznek? Szeretném kipróbálni és kiváncsi vagyok.

Figyelt kérdés

2024. ápr. 2. 20:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát kérdezz!
2024. ápr. 5. 12:23
 12/16 anonim ***** válasza:
82%

Hány éves vagy?

2024. ápr. 5. 12:36
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó érzés én imádom
2024. máj. 2. 22:38
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Igazából leírni nem lehet, inkább az érzés, meg a tudat, hogy bennem élvez a partnerem. Pár alkalommal, voltam néger pasival, na akkor éreztem hogy lövi belém a spermát, sok volt neki mindig. Csak egy miatt nem szerettem vele a szexet, nagyon keményen megdugott.
2024. máj. 11. 14:43
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
A tudat hogy pl egy izmos macso pasit te elegitesz ki a te seggedbe elvez es nem egy punciba engem az dob fel
2024. júl. 18. 21:36
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: Igen, az mondjuk valóban nagyon izgató, amikor egy heteró, vagy legalábbis nem teljesen meleg srácot csábítasz el. Meg megismertetni vele úgymond bűnös élvezetként, hogy milyen érzés lány helyett egy másik fiú szájába vagy seggébe engedni. Volt nekem is ilyen, és jó emlék nagyon. :)
2024. júl. 20. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!