Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön Nagy Ervin nektek?
2024. ápr. 2. 19:34
11/21 anonim válasza:
Azonkívül, hogy öntelt f@szkalap, nem is jó pasi.
13/21 anonim válasza:
#11-nek: öntelt f*szkalap pl. Orbán Viktor, Csák János, Demeter Szilárd, Hollik István, Kocsis Máté, Menczer Tamás, Ókovács Szilveszter, Rákay Philip, Rogán Antal, Semjén Zsolt, Szíjjártó Péter, Vidnyánszky Attila. Nagy Ervinen a legnagyobb rosszindulattal sem lehet önteltséget érzékelni (minthogy nem is az).
14/21 anonim válasza:
+ 1 öntelt f*szkalap: Nagy Márton.
16/21 anonim válasza:
Mi van, 13-as?
Csak nem te vagy az Ervinke?
18/21 anonim válasza:
Miért lett lenullázva a Nagy Márton minisztert öntelt f*szkalapnak tituláló válasz? Fáj az igazság? Ha valaki öntelt, hát ő az, tetézve azzal, hogy szánalmasan csekély tehetsége van a gazdaságpolitikához.
20/21 anonim válasza:
Nem. Nem is értem különböző műsorokban miért állítják be úgy mint egy jóképű macsót, szerintem nem vonzó férfi. Talán fiatalon az volt? Sosem néztem utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!