Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit gondolsz az olyan pasikról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz az olyan pasikról, akik nem sportolnak semmit?

Figyelt kérdés

Számomra fontos az edzés, szerintem alapvető dolog, az élet része.

Viszont van olyan ismerősöm, aki egyáltalán nem akar sportolni, ha hízik, inkább nem eszik, diétázik.

Most 30as, mondtam neki, hogy ez egyre rosszabb lesz, a korral csak löttyedtebb lesz, és egy kor felett nem lesz elég az, hogy szimplán vékony.

De ő teljesen azt hiszi, hogy, ő jó pasi, mert vékony, puhány.

Másrészt nem csak a külsőség miatt kell sportolni, hanem az egészség miatt is.

2024. márc. 31. 01:38
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
88%
37 évesen is twink testalkatom van, nem sportolok, sise sportoltam de odafigyelek az étkezésre. Ez a korral löttyedtebb lesz az ember egy baromság. Ha minden vacakot összezabál akkor igen.
2024. márc. 31. 06:26
 2/29 anonim ***** válasza:
84%
En nem sportolok de nem is hizok
2024. márc. 31. 06:43
 3/29 anonim ***** válasza:
87%

Én is odafigyelek az étkezésre.

De sportolni nem járok, de ha lenne kivel akkor járnék.

2024. márc. 31. 06:51
 4/29 anonim ***** válasza:
86%
jól teszik
2024. márc. 31. 07:10
 5/29 anonim ***** válasza:
84%

Számomra a mozgás azt jelenti,hogy természetben és levegőn vagyok,ott gyalogolok sokat. Valahogy a zárt edzőtermek ridegsége taszít.

Egyébként volt találkozóm edzett,izmos férfival, aki egy ilyen pár kilométeres erdei sétát sem bírt ki,pedig láthatólag kidolgozott volt.

Ha valaki cigi,pia és drogmentesen él, nem fal össze vissza mindent és szereti a természetben való sétát,kirándulást, akkor számomra ideális társ lenne.Mivel én is így élek.

Nem nézek le az edzőtermet,de nagyon "mű" az egész .

2024. márc. 31. 07:23
 6/29 anonim ***** válasza:
56%

Mindig is sportoltam,de nem azt nem értem aki nem teszi,hanem azt akinek nagyon kellene és nem foglalkozik magával!

Elhízott és kövér emberek miért nem mozognak !???!

Ha tükörbe néznek elégedettek???

2024. márc. 31. 07:28
 7/29 anonim ***** válasza:
93%
Nem zavarna ha nem sportol, mindenki döntse el, hogy neki mi a jó. Én senkire nem akarok eröltetni semmit ha neki ez megfelel akkor nekem mi közöm hozzá?
2024. márc. 31. 08:08
 8/29 anonim ***** válasza:
86%
Nem gáz.
2024. márc. 31. 09:54
 9/29 anonim ***** válasza:
84%
Pontosan azt amit írtál,hogy nem sportolnak semmit.kéne többet gondolnom.....?meg kéne vetni őket,elítélni,esetleg igénytelennek gondolni?
2024. márc. 31. 10:14
 10/29 anonim ***** válasza:
88%
Jaaa és mennyivel jobb az aki kilépve az edzőteremből rágyújt a jó megérdemelt cigire.
2024. márc. 31. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!