Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok azokról a melegekről,akik nem sportolnak semmit?
Elsősorban azokra a fiatal melegekre gondolok,akik vékonyak,és trendik.
El vannak maguktól ájulva,és azt hiszik idősebb korukban is elég lesz pusztán az a népszerűséghez,hogy vékonyak.
Nem azon múlik egy ember "minősége ", hogy sportol-e.
Az igaz, hogy a fiatalok el vannak ájulva maguktól,de ez részben azért is van, mert a középkorúak és idősek az ilyen nyunyókat hajszolják, és ez önteltté teszi őket.
Ha a vékonyság egy férfi fokmérője, az elég beszédes....
Tapasztalat
30éves koruktól már kutyának se kelenek.
Én csak annyit mondanék, hogy ne keverjük össze a mostani 30-40-eseket a jövőbeli 30-40-esekkel, a mostani fiatalok nagy része igényes, ez a mai idősebb korosztályról nem mondható el.
Én is vékony vagyok, szerencsére jó géneket örököltem, de ettől függetlenül nem vagyok leszállva magamtól.
Én olyan 25-30 közöttiekkel beszéltem,akik nem sportolnak,mert minek.
Meg,hogy szerintük sok 40 éves örülne,ha olyat kaphatna,mint ők.
És visszakérdeztem,és mi lesz ha te leszel annyi?
Merthogy szimplán a fiatalságra alapozni mindent,meg a génekre,elég gyerekes.
Arról nem is beszélve,hogy nem csak esztétikai kérdés,hanem egészségügyi is.
Igen,az idősebbek jobban elhagyják magukat,de abban nem vagyok biztos,hogy akik most 20-on évesek 10 év múlva nem úgy végzik,mint a mostani idősebbek.
Ez eléggé magyar mentalitás is.
Az emberek többsége otthonról hozott minta szerint él,és bizony abban nincs benne a sportolás.
Ráadásul a "nem sportolok" emberek között két fajta van.
1.A lusta,aki kb az élet minden területén hasonló elveket vall.
2.A munkamániás,karrierista,maximalista,akinek nem fér bele az életébe az,hogy magával foglalkozzon,csak a pénzt hajtja.
Na,nekem egyik véglet sem szimpi.
Wow. Szóval akkor, aki nem sportol, már csak szar ember lehet.
Az szép.
Nem ezt mondtam.
Viszont sokat elárul az emberről,az,ha nem érdekli a saját egészsége,annyira,hogy sportoljon.
Másrészt az értékrendje más.
Neki a fiatalság az érték,a trendi ruhák.
Még a sportoláshoz kitartás kell,fegyelem.
Figyelj, attól még mert valaki nem sportol rendszeresen (edzőterem, úszás, stb.), attól még tornázhat otthon, sétálhat sokat, stb.
Nem feltétlenül egész nap ül és fekszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!