Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, mit tudnátok kezdeni egy olyan sráccal, aki alapvetően vágyik dolgokra, de képtelen felvállalni a bármit is?
Neked először pszichológus kell, aztán jövünk mi.
Egy meleg, akinek a homoszexualitása a lényének a része, nem fog senki miatt bújkálni, titkolózni.
Az elején biztos furcsa lenne neked. De valaki aki normális vele tudnál beszélgetni és úgy megtudod van e szimpátia.
Hány éves vagy?
Hát barátom,te saját magadat sem fogadod el ezek szerint.Azonkívül szégyenlős vagy,zárkózott. Így nem fog menni.
" így is elfogad "...ez egy árulkodó mondat arról,hogy önbizalommal vannak gondok. Először fogadd el magad,akkor más is így lesz veled!
És igen, legfontosabb,hogy nem kell bujkálni,szégyellni.Nem vagy nős,vagy titkos biszex,hagyd meg nekik a bujkálást,meg a titkolózást.
Mindegy hány éves valaki,ha ilyen zárkózott,mert így nem fog menni,még egy beszélgetés sem.
Én szívesen ismerkedek veled, írj ha gondolod.
És ha szeretnéd, akkor írok rólad egy véleményt, ha küldesz képet.
25 éves meleg srác vagyok.
#7 Ezt én is alá tudom támasztani. Nagyon manipulatívak tudnak lenni. És sajnos van olyan, aki el is hiszi, hogy fontos a másik fél számára, miközben valójában testiségből áll az egész.
Én egész jól kiszúrom a hátsó szándékú embereket, de tavaly amikor ismerkedni kezdtem, én is megbíztam egy olyanban, akiben nem kellett volna. Szóval még engem is sikerült átverni.
Sajnos nagyon a testiségről szól az egész, és szinte lehetetlen normális párt találni. Én személy szerint meg is untam, pedig még csak 19 vagyok. De nem kérek belőle.
Tegnap például egy srác írt nekem itt ezen az oldalon privátban, hogy vannak tippjei, hogyan fogadjam el magam. Körülbelül 3 üzenetváltás után már a lakhelyemet kérdezgette, nos.. tudjuk miért.
Érdemes vigyázni mindenkivel.
Kérdező, te pedig adj időt magadnak. Nem KELL azonnal elfogadnod magad. Ezt nem lehet siettetni. Én 17 évesen vallottam be magamnak, addig tagadtam, és még mostanra sem fogadtam el magam teljesen, de nem is kell. Ez egyénfüggő.
Azt viszont tudd, hogy nincs veled baj. Semmivel sem vagy rosszabb/jobb/kevesebb/több, mint más. Ez csak egy tulajdonság. Valakinek van, valakinek nincs. Illetve érdemes sokat foglalkozni önismerettel, nekem egész sokat segített. Hisz ki más ismerne jobban téged, mint te saját magadat?
Most már értem,hogy annak akinek az ember fontos,a személyiség, annak miért nem tudják ezt sokan elhinni...
A sok link miatt azt feltételezik,hogy mindenki kijátssza a másikat és csak megdönteni akarja..Ennek a levét isszuk meg,akik pont nem ilyenek vagyunk :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!