Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, hogy telik a húsvét?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, hogy telik a húsvét? Van aki most tervez majd outolni a szüleinek?

Figyelt kérdés
Mi újság veletek? Jól vagytok? Én majdnem outoltam, de nem merem egyelőre. Csak anyu tudja. 29/F

2024. márc. 30. 19:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

Nem lehetne magyarul írni? Coming out mi ez már? Bevallani/felvállalni/őszintének lenni a környezettel a szexuális identitás tekintetében. Rengeteg magyar kifejezés van tessék azokat használni.

A dolgok amiket titkolni kell mindig bajosak.

Kedves kérdező őszinte leszek, magát a tettet bűnnek tartom és szerintem a lelket megnyomorítja. Mondom ezt úgy, hogy a legjobb haverom 28 évesen vallotta be nekem és a környzetének. Most szenved, hogy nem tud családot alapítani. Az apja meg hozzá vágta, bár meg se született volna.

Szívből szorítok neked, hogy ne legyenek rossz tapasztalataid. Erőt kívánok és egy boldog, teljes életet.

Áldott húsvéti ünnpet!

2024. márc. 31. 08:23
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

11-estől kérdezném, hogy milyen tettet tart bűnnek?

A melegséget,vagy az eltitkolást ?

# 2

2024. márc. 31. 08:25
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Idegesen telik, mert ilyenkor a sok pesti meleg visszautazik vidékre, aztán hallgathatom a hisztijüket grindren mert én húsvétkor inkább a családommal lennék, random dugások helyett.
2024. márc. 31. 08:41
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

12 Az eltitkolását és a melegség fizikai megcselekvését.

A titok miatt nem ismerhetnek meg igazán akik szeretnek és nem lehetsz önmagad a világban. Hazug, képet mutat ilyenkor az ember magáról a környezetének.

A fizikai megcselekvését meg azért, mert nem oda való a p. Szerencsétlen végbél nem arra lett kitalálva. Reped, fertőződik stb. Ezt pusztán egészségügyi oldalról tekintve mondom.

A hitbéli dolgokba nem mennék bele. Mindenkinek olyan a meggyőződése amit akar. Manapság divat megsértődni évezredes értékek mellett való kiállás esetén.

2024. márc. 31. 08:55
 15/19 A kérdező kommentje:
14) Istenem...ok akkor kijelentem: mi nem szoktunk análszexelni. Remelem most mar nyugodt lesz a húsvét vasarnapod.
2024. márc. 31. 09:15
 16/19 A kérdező kommentje:
14) heterok nem szoktak analszexelni? Ismerosom rendszeresen.
2024. márc. 31. 09:16
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Pár napja majdnem bevallottam anyának, de meggondoltam magam:D
2024. márc. 31. 21:29
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
#16 Sok hetero akarja análba a lánnyal, ennyi erővel fiúval is lehetne.. ki érti ezt 😅
2024. ápr. 4. 00:52
 19/19 anonim ***** válasza:
80%
#18 Azért van egyre több biszex srác...
2024. ápr. 4. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!