Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyi ideig tartott elfogadni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig tartott elfogadni, hogy a saját nemedet szereted?

Figyelt kérdés
2024. márc. 30. 16:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pár hónapig csak.

Minden érintett fiúnak (és szüleiknek, nagyszüleiknek, hozzátartozóiknak): [link]

Rendszeresen vannak ilyen események Magyarországon: [link]

2024. márc. 31. 15:35
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja és: [link]
2024. márc. 31. 15:37
 13/15 anonim ***** válasza:
88%
Kellett kb 3 év, de most már minden okés.
2024. márc. 31. 23:02
 14/15 anonim ***** válasza:
86%
5 perc :D
2024. ápr. 11. 07:35
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon könnyen ment.

Most visszagondolva a korábbi életemre, a barátságaimra kisebb koromban is voltak erre utaló jelek.

Nagyjából 5 éve tudatosodott bennem, hogy meleg vagyok. Megfigyeltem, hogy egyáltalán vagy szinte egyáltalán nem érdekelnek a csajok, viszont az akkori legjobb barátomba halálosan szerelmes voltam. Ez akkor persze nem volt tudatos helyette mindig úgy fogalmaztam meg magamnak, hogy olyan mint ha testvérek lennénk.

Aztán szépen fokozatosan vált bennem tudatossá, természetesen az elején próbáltam én is nem tudomást venni róla és eltenni ezeket az érzelmeket az agyam leghátsó részébe. Aztán pár éve volt egy nagyon mély beszélgetésem valamivel akivel szintén elég jóban voltam, ő figyelt fel arra hogy sosem volt barátnőm stb és erről beszélgettünk, hogy ez miért van. Emlékszem: kerek perec megkérdezte, hogy nem érzem ez azt hogy meleg lennék. És akkor ott életemben először kimondtam, hogy de valószínűleg az vagyok. És ezzel meg is történt az elfogadás, akkor ott úgy döntöttem nem rejtegetem magamban ezt tovább és elfogadom. És sikerült. Most 23 vagyok, ez kb 19-20 éves koromban volt. Szüleim nem tudják csak egy pár közeli ismerősöm. Ha egyszer lesz párom majd akkor elmondom másoknak is.

2024. jún. 23. 19:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!