Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Srácok, ti bennelennétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti bennelennétek egy félmeztelen birkózásban egy másik sráccal,férfivel?

Figyelt kérdés

csak egy alsógatyában, ágyban vagy szőnyegen egy jó kis izzasztó küzdelem két vállra fektetésig és vagy feladásig

ti benne lennétek ilyenekben ha valaki ezt ilyennel álna elő h csináld vele? érdekesnek, izgalmasnak találnád vagy inkább nagy hülyeségnek és perverznek tartanátok őt? :D

2024. márc. 29. 19:28
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
100%

Én is nagyon benne lennék, akár ágyban, szőnyegen, fűben, leginkább egy-egy boxerban.

Minimális szabályokkal, de azért az lenne a lényeg, hogy két vállra fektesd az ellenfelet, nem az, hogy kiüsd.

Minél izzasztóbb és keményebb lenne a küzdelem, annál jobb.

Meg szívesen el is játszanám chat-ben akár, a fent leírt módon.

22f

2024. ápr. 9. 18:12
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Örömmel benne lennék ilyen izzasztó gyürkőzésben félmeztelen. Ha valaki elő állna ezzel, mire befejezi a mondatot már alsónadrágban tárt karokkal várnám! Nem vagyok meleg, de számomra izgalmas és imádom a birkózást mint sport, nem számít ki ellen gyakorlom! :D
2024. máj. 4. 06:03
 23/31 anonim válasza:
100%
Póló nélkül birkóztam már néhányszor, de szívesen megmérettetném magam alsónadrágra vetkőzve is ha valaki ilyennel állna elő! Érdekesnek és izgalmasnak találom, szóval benne lennék! :)
2024. jún. 5. 22:07
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Fürdőnadrágban már volt rá példa. Végülis az egymás legyőzése és a küzdelem a vérünkben van. Meztelenül nem csinálnám.
2024. jún. 10. 19:40
 25/31 anonim ***** válasza:
82%

ha valaki eljátszaná chates szerepjátékban (akár meztelenül is), írjon!

27f

2024. jún. 11. 18:12
 26/31 wrestler56 ***** válasza:
87%
A versenyzők rövid sportnadrágban edzenek. Semmi különbség, ha a naci alá nem veszel alsót. 60-70 kg-s súlycsoportban játékos birkóra partner vagyok, Bp. Keleti pu. mellett van tatamim hozzá. Chat nem igazán érdekel. Mi abban az élmény, ha leírnám: "bal kézzel megragadom a nyakad, jobb karomat bal hónaljad alá szorítom, hogy legyen belőle egy karfeszítés. Közben az újjaim kulcsonti idegedet keresik." Viszont a tatamin bejön. Még ha a fogás tökéletes kivitelezése a partner együttműködését is igényli, tehát UKE-TORI szerepben váltakozunk. Ha ez érdekel valakit, és nem a szex, írhat. 173 cm, 68 kg.
2024. jún. 12. 05:55
 27/31 anonim ***** válasza:
68%
Benne lennék és a vesztes jutalma egy frissen csapolt fehérjeturmix... :P
szept. 24. 19:25
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég jó móka lenne ha tudnék birkózni, ismerném a fogásokat, mozdulatokat. Így viszont nem lehet nagy kihívás földre vinni engem. 😀
szept. 28. 12:28
 29/31 anonim ***** válasza:
56%
Engem az izgatna nagyon, ha a birkózás végén a győztes durván megszopatná a vesztest.
okt. 1. 07:06
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
#29: Tehát a dominancia eldöntése és kifejezése?
okt. 6. 12:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!