Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti bennelennétek egy félmeztelen birkózásban egy másik sráccal,férfivel?
Figyelt kérdés
csak egy alsógatyában, ágyban vagy szőnyegen egy jó kis izzasztó küzdelem két vállra fektetésig és vagy feladásig
ti benne lennétek ilyenekben ha valaki ezt ilyennel álna elő h csináld vele? érdekesnek, izgalmasnak találnád vagy inkább nagy hülyeségnek és perverznek tartanátok őt? :D
2024. márc. 29. 19:28
11/31 wrestler56 válasza:
A barátommal minden héten gurulunk másfél órát játékosan, submission, brazil jiu jitsu stílusban. Tatamin, sportnaciban. Semmi sex. Edzés + izzadó testek szoros kontaktusa = adrenalin + szerotonin. Mi ebben a perverzió? Már ha valaki nem homofób.
13/31 anonim válasza:
Én járok no-gi jiu jitsu edzésre, ugyan nem alsógatyában, hanem anélkül viselt feszes futónadrágot hordok, póló nélkül, természetesen mezítláb. Sokszor feláll a farkam, de az edzéstársaim betudják a fiatalságomnak, mert a korombelieknek többször előfordul, hogy a feszülős gatya kirajzolja a merevedést :) én meg nagyon élvezem.
Kérdező, te tornacipőben képzeled ezt el?
14/31 A kérdező kommentje:
nem, mezítláb
2024. márc. 30. 10:59
15/31 frot válasza:
Gyerekkoromban sokszor játszottam ilyet a barátaimmal. Mondjuk mi farmerban kezdtünk birkózni, addig tartott, míg két vállra nem fektettük egymást. Mindig vártam az alkalmat, hogy így összesimulhassunk. :) Farmerban azóta is szeretem ezt a játékot.
17/31 A kérdező kommentje:
oksa köszi a válaszokat :D
2024. márc. 30. 20:40
19/31 anonim válasza:
élőben nem, de chaten szerepjátékban nagyon szívesen! viszont engem egy vadabb és részletes verzió izgatna, körülmények (helyszín, tét, szituáció, öltözet) leírásával. Aztán fokozatosan lekerülnének a ruhadarabok, és izzadtan-véresen addig tartana a küzdelem, amíg valaki fel nem adja. Én nem fogom :D
20/31 anonim válasza:
Én benne lennék
24f
Akit érdekel írjon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!