Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A strandon a jó fiúkat megnézed?
Figyelt kérdés
Ha tetszik egy másik fiú, akkor meg szoktad nézni?2024. márc. 27. 19:48
21/32 anonim 

válasza:

Mindenhol észreveszem a helyes pasikat/fickókat. El is képzelem őket erotikus helyzetben.
Strandon pedig napszemüveg van rajtam.
23/32 anonim 

válasza:

Miért ne? Nem arra való a szemem? És mit ártok vele nekik?
24/32 anonim 

válasza:

Meg, az utcán is, akár a munkahelyemen is, de szemmel nem verem őket, azaz nem bámulok senkit tátott szájjal.
A kérdést igazándiból nem értettem, nálunk 7-én még ment a fűtés
ezerrel, mert ilyen (most mutattam a kézzel, hogy mennyire) hideg volt.
A strandok nyitnak mostanában, de hogy kimenjek bármelyikre vacogni, azt nem vállaltam még be, inkább az uszodában nyomom le a napi 500 métert.
26/32 anonim 

válasza:

Perszehogy, mindenhol igazából. De bámulni nem bámulok, az sehol se jó. Engem is zavarna.
27/32 -remete- 

válasza:

Igazából izlés dolga ez. Megnézem. De megnézem az elhízott férfiakat is, hogy lássam mi az a testké amilyenné nem akarok válni. Lehet itt dumálni, hogy genetika stb... de basszus a magyar ember nem volt dagatt.
28/32 anonim 

válasza:

27: Egy kor után sajnos de, anno is voltak ilyen Hofi meg Torgyán pufik, csak a korpulensek nagy száma egyre zavaróbb. A 12 év körüli, chips- és kólafogyasztó társaság például. Anno sem a kisportoltak országa voltunk, ugyanakkor talán relatíve egész sokan járnak edzőterembe (keszegtől a bálnáig).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!