Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzívok, volt-e már olyan, hogy tömegközlekedésen direkt feszülős gatyában a fenekeddel kelleted magad?
Figyelt kérdés
márc. 25. 20:11
11/15 anonim válasza:
#10 Köszi!
A Kikben női vagy férfi viaszos farmert vettél?
Illetve más boltok is érdekelnek még, ahol van lehetőség felpróbálni.
Neten nem szoktam ruhát venni, mert nem tudom felpróbálni, és lutri hogy jó lesz e rám. Főleg egy feszülős farmernál fontos hogy jó passzos legyen, ezért muszáj felpróbálni.
12/15 anonim válasza:
Nőit szoktam venni de ha tudod a méretedet marketplacén is találni ott is megadják a méreteket nekem még mind jó lett.
13/15 anonim válasza:
Köszi, akkor szétnézek a női osztályon is. :)
14/15 anonim válasza:
13/ ird meg akár privát is ha esetleg találtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!