Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elengedni magam szex közben?
Nem sok tapasztalatom van a szexben, csak pár alkalommal csináltam eddig és azok is pár éve voltak. De sosem tudtam élvezni a dolgot igazán. Egyszerűen nem tudom magam elengedni. Mindig azon jár az agyam közben, hogy a partnerem élvezi e a dolgot, jól csinálom e, nem vagyok e gáz. Folyamatosan jár az agyam közben. Ez az egyik oka annak hogy nem alkalmizom, mert kinek volna kedve olyannal csinálni aki balf*szoskodik közben. Csak olyannal csináltam eddig, akivel többen gondolkodtunk (legalábbis én) mint 1 szex randi. Igaz így utólag visszagondolva, ha akartak is normális kapcsolatot az exeim, azt nem velem képzelték el végső soron. Pár hónap után szakítottak velem. Lehet a szex is az okok között volt, nem tudom.
Tudni kell rólam hogy nagyon későn vesztettem el, 30 voltam. Uni vagyok, így érdekel mind a két szerep. Talán passzívként jobban élveztem a dolgot, valószínűleg azért mert nem az én kezemben van olyankor annyira az irányítás, aktív ként mégis csak az én kezemben van a gyeplő. Nem ismerkedtem már egy jó ideje senkivel sem, több okból kifolyólag, és valahol ez is benne van a dologban. Egyszerűen inkább stresszel jár a szex nekem mint annak levezetésével. Nem tudom, hogy ezen mi tudna segíteni. Van köztetek olyan aki ugyan ilyen helyzetben volt, de később sikerült ezeket a gátlásokat átszakítania, és végre tényleg elengedie magát közben?
Arra már rájöttem, hogy hosszú elöjáték kell nekem. Ezért sem müködött a szex az első sráccal akivel randiztam. Ő a durr bele tipus volt, és lehet hogy az elsö pár alkalommal visszafogta magát és kesves volt, meg türelmes, de később már rögtön bele akart csapni a dolog közepébe. Ami nekem meg nem ment. Ezért is érdekes hogy pl az elsö szex az jobb volt nekem mint mondjuk a harmadik. Igaz az elsö sem volt az igazi, azért az ember azt gondolná hogy a késöbbiek jobbak lesznek, de nálam pont forditva volt.
Volt késöbb egy másik srác akivel összejártunk de ö meg ugy általában passziv volt, nem tett a dolgokhoz hozzá sokat. Gáz de nekem még azért fogni kellene a kezem a dolgok közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!